Premijera: Pogledajte novi spot Masima Savića - Volim Podgoricu

Premijera: Pogledajte novi spot Masima Savića

“Ispod nekog drugog neba” režisera Andreja Korovljeva je pomalo snen i bajkovit spot, estetski besprijekoran, koji koristi svu vizuelnu raskoš konja.

Masimo se čak zanosio mišlju da za potrebe spota zajaše jednu od tih plemenitih životinja, ali…

“Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam da jašem. Ali kako smo svi bili svjedoci pada trenera s jedne nestašne arapske kobile, ipak sam odlučio da ne rizikujem “, priznaje Masimo.

Eventualna povreda stigla bi u najgorem mogućem trenutku – Masimo privodi kraju rad na novom albumu koji bi trebalo da se pojavi 26. januara za Aquarius Records, a priprema i turneju “Jedan dan života” na kojoj pjeva 14. februara u zagrebačkom Domu sportova i 20. februara u Sava centru.

Uz Masima u spotu glumi dio njegovog pratećeg benda: Marko Matošević, Robert Vrbančić i Aleksandar Ismailovski, kao i autor pjesme “Ispod nekog drugog neba” Predrag Martinjak. Snežana Beljan, jašući na šampionskom konju Alandu, postala je neuhvatljiva dama, a kroz šumu Masima prati kobila Šanel.

 “Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati. Masimo, Snježana i bend bili su fantastični saradnici, puni ideja i sugestija, entuzijastični i neumorni. Hvala im što su stoički podnijeli snimanje koje se proteglo u noć pod vrlo niskim temperaturama”, ističe režiser Korovljev.

Pogledajte video.

 (Prva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com