SMIJE IM SE CIO SVIJET: Pogledajte kako su Albanci namjestili utakmicu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

SMIJE IM SE CIO SVIJET: Pogledajte kako su Albanci namjestili utakmicu! (VIDEO)

Koliko je namještaljka bila providna i smiješna, govori i podatak da je predsjednik Fljamurtarija, koji je došao do potrebna tri boda, besjnio poslije utakmice.

Fudbaleri Fljamurtarija i Teute odigrali su minulog vikenda u okviru šampionata Albanije prvenstveni meč koji je velikom brzinom obišao planetu.

Domaćem timu iz Valone bila je potrebna pobjeda, a pošto je u finišu meča rezultat glasio 1:1, igrači obje ekipe potrudili su se da svi budu zadovoljni. Fljamurtari je između 87. i 94. minuta stvorio šest “mrtvih” zicera, i to iz pozicija u koju su došli pošto su se igrači Teute uglavnom sklanjali.

Čak je u pojedinim trenucima zabilježena nevjerovatna scena da se i gostujući fudbaleri hvataju za glavu poslije promašaja domaćih igrača. Domaći su svega 20-tak sekundi prije kraja postigli pogodak pošto je prethodno golman loše ispucao loptu, a jedan od defanzivnih igrača promašio cio fudbal.

Koliko je namještaljka bila providna i smiješna, govori i podatak da je predsjednik Fljamurtarija, koji je došao do potrebna tri boda, bjesnio poslije utakmice.

“Ovo je komedija i sramota zemlje koja nema pravila ni u jednoj oblasti. Ovdje je problem sistem. U ovoj našoj ligi mnoga pitanja treba da budu otvorena. Ovdje ko god je pošten smatraju ga za mekušca”, rekao je predsjednik Fljarmurtarija Sinan Idrizi.

1 komentar

  1. Oh my goodness! a wonderful write-up dude. Thanks Nonetheless My business is experiencing problem with ur rss . Don’t know why Unable to register for it. Is there anybody acquiring identical rss issue? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com