Kostić: Stan na Zavali kupila mama, a ne ja - Volim Podgoricu

Kostić: Stan na Zavali kupila mama, a ne ja

Stan na Zavali nijesam kupio ja, nego moja majka i ne košta 2,5 miliona eura, nego znatno manje, kazao je srpski biznismen, Miodrag Kostić.

„Kralj šećera“, kako zovu Kostića, tako je reagovao na pisanje „Vijesti“, koje su ranije objavile da je Kostić u naselju Dukljanski vrtovi kupio penthaus od 300 kvadrata za 2,5 miliona eura.

Inače, Kostićeva majka Roksanda suvlasnik je u njegovoj „MK grupi“ sa udjelom od 1,12 odsto. Nova nekretnina Kostićeve nalazi se u prvom redu kompleksa vila uz samu obalu. Dionica na kojoj se nalazi slovi za najatraktivnije mjesto na poluostrvu Zavala u sklopu Budvanske rivijere, piše Blic.

Ugovor o kupoprodaji penthausa je među najvećim kupoprodajnim ugovorima sklopljenim u posljednjih nekoliko mjeseci. Od 202 apartmana, prodate su dvije trećine, a cijena po kvadratu, u zavisnosti od položaja, iznosi od šest do osam hiljada eura. U ponudi nekretnina u Crnoj Gori skuplji su samo stanovi u Porto Montenegru, gdje je ostalo nekoliko neprodatih apartmana koji koštaju po pet miliona evra.

Nova nekretnina Roksande Kostić nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u prvom redu kompleksa vila na poluostrvu Zavala u sklopu Budvanske rivijere

Naselje Dukljanski vrtovi prošlog ljeta dobilo je prve stanare, a očekuje se da ove godine bude završeno. Prošle godine tu je stan kupio poznati holivudski glumac Stiven Sigal. Cijena nije obelodanjena.

Miodrag Kostić je redovan gost u Budvi, a njegova jahta „Aleksandar V“ je svake godine privezana u gradskoj marini. Jahta je dugačka 48 metara i vredna 28 miliona evra.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com