Iskasapio druga da bi mu oteo 5.000 evra! - Volim Podgoricu

Iskasapio druga da bi mu oteo 5.000 evra!

Raskomadano tijelo Pavela Anke (75) iz Grebenca pronađeno je juče u Beloj Crkvu u porodičnom domu Milana Grujičića (38).

Osumnjičeni Grujičić je poslije višečasovnog policijskog uviđaja sproveden u pritvor. 

U kuću monstruma policajci su prvo došli tragajući za Grujičićevim prijateljem Pavelom iz Grebenca, čiji je nestanak prije devet dana prijavio žrtvin sin.

Sumnja se da je Grujičić najprije Pavela Anku ubio hicima iz pištolja, a potom ga satarom raskomadao i djelove tijela spakovao u nekoliko kesa. Međutim, nije uspio da iz kuće iznese kese. Njih dvojica su bili dobri prijatelji, a Pavel, inače devizni penzioner, često mu je davao novac za hranu. 

Motiv ovog monstruoznog ubistva još je nepoznat, a osumnjičeni se branio ćutanjem. Ipak, postoji indicija da je Anka ubijen zbog novca i vjeruje se da je u trenutku ubistva kod sebe imao oko 5.000 evra.
 

Porodica Anka važi za uglednu u Grebencu, malom selu u opštini Bela Crkva, gdje gotovo svi meštani imaju nekog člana porodice na radu u inostranstvu. 

Ispred porodične kuće, u glavnoj seoskoj ulici, juče je stajao Pavel, sin ubijenog, koji nosi očevo ime. Još nije bio svjestan kako mu je Grujičić ubio oca. 

(blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com