Fejsbuk je uklonio sliku ove bebe jer smatra da je ružna - Volim Podgoricu

Fejsbuk je uklonio sliku ove bebe jer smatra da je ružna

Brendi MekGlateri je rodila sinčića koji je rođen sa nedostatkom. Maleni Eli je rođen bez nosa. Kao i svaka majka htela je da podijeli radost zbog svog mališana sa svijetom ali Fejsbuk je napravio tužnu grešku.

Timoti Eli Tomson se rodio prije vremena četvrtog marta bez nosa i sinusa. Njegovo stanje je toliko rijetko da postoji samo jedan takav slučaj u 197 miliona.

Kada je Brendi podijelila sliku svog djeteta uklonjena je sa društvene mreže. Njena priča podijeljena je 30.000 puta za samo šest sati.

Mali Eli Tompson

“Okačila sam status na kome sam napisala da me niko neće spriječiti da postavljam slike svog djeteta. Ako ja moram da gledam neprikladne stvari na Fejsbuku cio dan, onda i ja mogu da stavim sliku mog sina”, napisala je Brendi.

Doktori se nadaju da će moći da naprave prolaze za disanje u Elijevoj lobanji što će mu pomoći da diše kada bude bio stariji.

Brendi pored Elija ima još dvoje djece.

“Najveći mi je strah da zbog ove različitosti ljudi neće moći da ga vide kao hrabrog i lijepog dječaka što on i jeste. Bez obzira na sve on je najljepši dječak koga sam ikada vidjela”, kaže Brendi.

Drži se, maleni.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com