ŠIJAN tvrdi da se on i Veljko Ražnatović u Budvi nisu tukli, a razlog “koškanja” su naočare! - Volim Podgoricu

ŠIJAN tvrdi da se on i Veljko Ražnatović u Budvi nisu tukli, a razlog “koškanja” su naočare!

Sin folk pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan pretučen je u jednom budvanskom klubu dok je bio u društvu Veljka Ražnatovića a do incidenta je, navodno, došlo zbog – naočara za sunce.

One su, kako navodi Kurir, Šijanovoj drugarici nestale ne plaži, zbog čega je on napao nepoznatog dečka.

– Tokom dana drugarica se požalila Mirku da joj je neko ukrao naočare za sunce, a on, kako je srčan, odmah je krenuo po plaži da ih nađe. Usput je sreo dečka koji je nosio baš iste takve i u brzini je pomislio da je uhvatio kradljivca. Napao ga je i došlo je do fizičkog obračuna – ispričao je izvor blizak Šijanu.

– Šijan nije imao pojma ko je taj mladić i odakle je, niti je o tome razmišljao. Ispostavilo se da je greškom nasrnuo na dečka koji je samo igrom slučaja imao iste naočare kao njegova drugarica. Ekipa tog momka raspitala se o Mirku i uveče su došli u klub, kako bi se obračunali s njim – završio je izvor.

Slučaj je prijavljen policiji, Šijan je saslušan u budvanskoj policijskoj stanici, ali je negirao da se tukao.

– To je izmišljotina, nije bilo tuče. Ne znam o čemu je riječ i zašto mene uvlače u nešto sa čim nemam veze – rekao je Mirko.

(Kurir.rs)

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything such as this just before. So nice to locate somebody with some original ideas on this subject. realy we appreciate you starting this up. this web site are some things that is needed on-line, a person with a little originality. beneficial project for bringing new stuff to the world wide web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com