PODGORICA: Pauk nosio sve redom, a niko nije platio kaznu! Pogledajte zašto - Volim Podgoricu

PODGORICA: Pauk nosio sve redom, a niko nije platio kaznu! Pogledajte zašto

Jutros je preko Morače, u Ulici Vasa Raičkovića “pauk” nosio redom automobile koji su biliu parkirani na zelenim površinama i ispod drveća, ali niko nije platio kaznu!

Automobili su samo pomjerani kako bi zaposleni u podgoričkom “Zelenilu” mogli svojim vozilom da priđu drveću i obave orezivanje!

Na licu mjesta smo zatekli i damu koja već 15 godina radi ovaj “muški posao”, Tijanu Perović, pomoćnicu izvršnog direktora “Zelenila”.

Tijana Perović i Ljubiša Rončević
Tijana Perović i Ljubiša Rončević

-Svakodnevno smo na terenu, radimo punom parom i nadamo se da građani Podgorice to primjećuju, rekla nam je Tijana i dodala uz osmjeh: Zaista Volim Podgoricu. I sa ljubavlju radim ovaj posao.

Asistenciju “Zelenilu” je pružala podgorička Komunalna služba a Ljubiša Rončević je “smirivao” građane koji su pomislili da “pauk” odnosi automobile i da slijede – kazne.

– Ovo mi častimo, ništa ne brinite, smijao se Rončević.

Pejović i Rončević
Pejović i Rončević

Na licu mjesta se našao i Krsto Pejović, rukovodilac gradskog Odjeljenja za drumski saobraćaj. On nam je potvrdio da će nakon javne rasprave, koja traje do 15. oktobra, stupiti na snagu odluka zabrani i strogim kaznama za parkiranje na zelenim površinama,  a kazne će se za pravna lica dostizati i 10.000 eura.

Pogledajte fotografije:

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com