Najmlađi brat Novaka Đokovića ima djevojku koja bi i Jeleni mogla da izađe na crtu - Volim Podgoricu

Najmlađi brat Novaka Đokovića ima djevojku koja bi i Jeleni mogla da izađe na crtu

Jelena Đoković je odavno miljenica publike širom svijeta, ali nova djevojka Đorđa Đokovića, Novakovog najmađeg brata, po ljepoti može da joj bude opasno konkurencija.

Braća Đoković su pravi zavodnici, tu dileme nema. Novak pored sebe šeta harizmatičnu i prelijepu Jelenu, koja je čak i Dejvida Bekama ostavila bez riječi, a Marko Đoković se sve češće provodi u društvu jedne od najljepših teniserki na svijetu Karoline Voznjacki, i već se šuška da su u vezi.

Međutim, izgleda da je najmlađi u ovoj družini zapravo i najveći zavodnik. Iako ima svega 20 godina, Đorđe je već nekoliko puta punio strane novina sa svojim djevojkama, a svaka je ljepša od prethodne. Ovog puta je u pitanju mlada Beograđanka, Tijana Ralić.

Tijana ima 18 godina, i često putuje po svijetu, što može da se vidi po njenim slikama na Instagramu. Šuška se da su se ona i Đorđe upoznali ljetos na moru, i od tad traje prava romansa koja je ispraćena romantičnim slikama i izjavama ljubavi na društvenim mrežama.

Da je mladi Đorđe iskusan zavodnik vidi se i po tome što je dragoj poklonio džinovsku korpu prepunu crvenih ruža, što ni jednu djevojku ne može da ostavi ravnodušnom.

Iako i Marko i Novak vole da svoj privatni život drže podalje od očiju znatiželjnih ljudi, Đorđe se uopšte ne stidi da svoju ljubav podijeli na društvenim mrežama.

??

A photo posted by Djordje Djokovic (@djordjedjokovic) on

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So nice to seek out any person with some unique ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this website is one thing that’s needed on the web, somebody with a little originality. useful job for bringing something new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com