ŠAVIJA: Sve ovo dobijem za noć, evo i kako - Volim Podgoricu

ŠAVIJA: Sve ovo dobijem za noć, evo i kako

Fotografija na kojoj se pjevačica Nataša Šavija hladi lepezom napravljenom od novčanica u apoenima od po 500 evra potpuno je izludjela starlete, a ostalima podgrijala maštu.

Pevačica ne krije da je njen muškarac galantan

Pjevačica ne krije da je njen muškarac galantan, Foto: Promo

Atraktivna brineta ne krije da je muškarac s kojim se zabavlja galantan i ne vidi ništa loše u tome što je obasipa poklonima poput ovog.

Nakon što je nedavno dobila luksuzan džip, s kojim smo je čak i uslikali, ovog puta skoro 15.000 evra se našlo u Natašinoj „lepezi“. Očigledno je da tajkun s kojim se viđa zna čime da podgrije strasti kod svoje ljepše polovine, koja je ispod fotografije dvosmisleno napisala: “Opet sam u akciji, hladim se parama.” Kada smo je pozvali da bi nam prokomentarisala čime je zaslužila ovu luksuznu lepezu, ona nam je rekla.

– Taj novac mogu da zaradim za noć, pa zašto me moj dragi ne bi častio tom sumom tek onako. Valjda sam zaslužila – kroz osmjeh kaže Šavija i dodaje.

– Iako mnogi misle da sitnice život znače, meni i krupne stvari ispunjavaju život, što se kod mene može vidjeti u poslednje vrijeme. Ljubav ne vodim za novac kao neki, ali poklone od meni dragih ljudi primam i puno mi znače. Ne vidim ništa loše u tome da ukoliko je moj muškarac dovoljno imućan i želi nešto da mi pokloni, da to i ne uradi.

Bitno je da ja to ne tražim jer volim iznenađenja – kaže pjevačica, koja je i tokom boravka u “Parovima” u više navrata isticala da nikada u životu nije radila, već da su je izdržavali momci.

Iako je njen život san svake starlete, očigledno da je Šavija magnet za galantne muškarce.

(alo.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com