ŽALOSNI MJESEC: Večeras obavite ove rituale i čeka vas bolji život! - Volim Podgoricu

ŽALOSNI MJESEC: Večeras obavite ove rituale i čeka vas bolji život!

Pun mjesec ponovo dolazi! Za one koji čvrsto vjeruju u moć Mjeseca, preporučuje se i da nabave kamen topaz, tirkiz ili lazuliju, jer su oni simboli Žalosnog Mjeseca, a trebalo bi da vam pomognu da vam se zapisane želje ispune.

Ovo neće biti običan pun mjesec, već onaj koji stučnjaci nazivaju Žalosni mjesec. U različitim društvima zovu ga i Snježni i Magloviti Mjesec, a njegova pojava označava definitivni kraj jeseni i početak zime.

Prema starim vjerovanjima, pojava Žalosnog Mjeseca označava i početak nekakve evolucije i promjene. Kada on zasija na nebu, krajnje je vrijeme da sve staro ostavite iza sebe i oslobodite se “repova” prošlosti koji vas sprečavaju da se otisnete u ljepšu budućnost, prenosi HelloGiggles.com.

To je pravi trenutak kada treba da se osvrnete i analizirate sve događaje iz protekle godine i “očistite” sebe na svim nivoima, to podrazumijeva i emocionalne nedoumice, materijalne dugove i neraščišćene odnose.

Ako želite da u sebi probudite čarobnjaka koji ima kontrolu nad svojim životom i emocijama, postoji nekoliko stvari koje treba da uradite kako biste očistili sebe, a Žalosni Mjesec je pravo vrijeme za to…

Kao prvo, razmislite o brigama i problemima kojih želite da se oslobodite. To može biti nešto jednostavno poput kupovine nečeg što vam nije potrebno ili malo komplikovanije poput raskida emotivne veze. Za obje stvari postoje rješenja – prodajte nepotrebnu stvar i krenite u potragu za novom ljubavlju!

Ritual koji se preporučuje za vrijeme Žalosnog Mjeseca jeste da svoju brigu zapišete na papirić i ubacite u čašu vode. Kako voda briše mastilo olovke, tako će Mjesec obrisati vašu brigu – kaže staro vjerovanje.

Kada završite sa tim, zapišite na papir listu novih navika i potreba koje želite da usvojite ili ispunite tokom sledeće godine. Kad ispišete, okačite ovu listu na mjesto na kom ćete je svaki dan vidjeti, poput frižidera, automobila ili ogledala.

Za one koji čvrsto vjeruju u moć Mjeseca, preporučuje se i da nabave kamen topaz, tirkiz ili lazuliju, jer su oni simboli Žalosnog Mjeseca, a trebalo bi da vam pomognu da vam se zapisane želje ispune.

Kako Mjesec sjutra uveče bude izlazio u popodnevnim časovima, polako otvarajte svoje srce i oprostite nekome, pronađite mir i oslobodite se svih briga koje su vas mučile tokom prethodne godine.

Zamislite svoje brige ili ih zapišite na papir. Papir stavite u čašu vode i ostavite ih da tu izblijede. Zamislite kako odlaze sa kišom u odvod, niz ulicu, daleko od vas. Pružite sebi šansu da se osjećate promijenjeno.

Na samom kraju, pogledajte u Žalosni Mjesec. Povjerujte da on zaista baca svjetlo na sve vaše tamne misli, čisti ih i osvjetljava vam put u bolju budućnost.

(stil.kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com