Pogledajte gdje danas neće biti struje zbog radova na mreži - Volim Podgoricu

Pogledajte gdje danas neće biti struje zbog radova na mreži

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Beogradska 2, u utorak 29.decembra,u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Atinske ulice.

Cetinje

-Zbog radova na dalekovodu Rijeka Crnojevića-Ceklin-Tomići, u utorak 29.decembra, u terminu od 9.30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Oćevići, Začir, Dubova, Ceklin, Strugari, Dobrsko selo, Ulići, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Orašani, Mikulići, Tomići i Štitari.

Andrijevica

-Zbog radova na dalekovodu Konjuhe (Dulipolje-Jošanica), u utorak 29.decembra, u terminu od 10 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači na području Dulipolje, Jošanica i mala hidro elektrana Bradavac.

Berane

-Zbog radova na dalekovodu Dolac-Gornja Sela (Šekular), u utorak 29.decembra, u terminu od 12 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati područje Šekulara.

Petnjica

-Zbog radova na dalekovodu Trpezi, u utorak 29.decembra, u terminu od 9.30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati Trpezi, Vrbice, Kalice i Fabrika košulja La Vista.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Kalica, u utorak 29.decembra, u terminu od 9.30 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati Kalice.

Pljevlja

-Zbog radova na trafostanici, u utorak 29.decembra, u vremenu od 10:00 do 13:00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju naselja Radosavac.

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u utorak 29.decembra, u vremenu od 09:00 do 15:00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju sela Kruševo.

Žabljak

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u utorak 29.decembra, u vremenu od 09:00 do 12:00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju Motički Gaj.

Šavnik

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži, u utorak 29.decembra, u vremenu od 09:00 do 12:00 časova, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju Bara.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com