Šta oblik NOSA govori o vašem karakteru? - Volim Podgoricu

Šta oblik NOSA govori o vašem karakteru?

Prvi utisak koji ostavljamo je, kako tvrde psiholozi od ključne važnosti. On može zavisiti od našeg stila oblačenja, oblika očiju, načina šminkanja, čak i oblik notiju – sve zavisi od toga šta vaš sagovornik prvo primjećuje na vama.

I oblik nosa spada među faktore koji utiču na to kako vas drugi doživljavaju pri prvom susretu.

Ravan nos poručuje da se radi o osobi koja ima izuzetne organizacione sposobnosti. Jako su praktične, funkcionalne i odlične za rješavanje kriznih situacija, jer ostaju trezvene i racionalne.

Širok nos šalje poruku o jakoj, sigurnoj u sebe osobi koja je rođeni vođa! Ove osobe su predodređene za visoke pozicije i osobe koje imaju glavnu riječ u svakom kolektivu, a drugi ih prirodno podržavaju i prate. Ipak, često imaju ,,kratak fitilj”.

Puniji nos odlikuje uzak korijen, ali jako širok vrh nosa. Moglo bi se reći u bukvalnom značenju da je ovo ,,mesnat” nos. Vrh mu je prćast. Karakteriše osobu koja brzo misli, snalažljiva je i okretna. Brzo i lako riješava svaku problematičnu situaciju. Često su veoma inteligentne!

Prćast nos otkriva optimističnu i dragu osobu, koja je jako otvorena u odnosu sa drugima. To su osobe koje su jako brižne, pružaju ljubav i podršku kad god mogu. Vole da eksperimentišu, bez obzira na granu i sferu života i velike su entuzijaste.

Povijen nos ili nos sa grbom karakteriše osobe koje su jako samostalne, same kroje svoju sudbinu i ne dozvoljavaju da im drugi govore šta i kako treba da rade. Ne vole autoritete, ali ne uživaju ni u ulozi da budu autoriteti. Sami su sebi dovoljni i najbolji su kao solo igrači. Ne interesuje ih tuđe mišljenje i znaju da budu jako buntovni.

(mogujatosama/zena.tvbest)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com