Početna » NOVOSTI » Društvo » Podgoričanka Eva ima 19 mjeseci i tumor na mozgu, za operaciju potrebno 100.000 evra

Podgoričanka Eva ima 19 mjeseci i tumor na mozgu, za operaciju potrebno 100.000 evra

– Čim je dosla na svijet, smijala se. Svako jutro budila se sa osmijehom, osmijehom je osvajala svakog ko je pogleda. Smijala se čak i kada smo mi bili očajni saznavši za njenu bolest. Morala je da se operiše ali se ona i dalje smiješila. U bolnici su je zvali čudo od djeteta jer se oporavljala nevjerovatnom brzinom. Nas je njena dijagnoza uplašila ali njen osmjeh nam daje snagu da se borimo!

Ovo su riječi Marije i Žarka Velimirovića iz Podgorice, čija je mezimica Eva, koja sada ima 19 mjeseci, dobila obashrabrujuću dijagnozu: maligni tumor mozga. Ovi mladi ljudi se ne predaju, i odlučni su da se bore kako bi njihova princeza rasla u podgoričkoj Kosmajskoj ulici.

– Našoj maloj Evi koja ima 19 mjeseci je skoro dijagnostifikovan maligni tumor mozga (Anaplasticni pilocisticni astrocitom gradus III) zbog čega joj predstoji još jedna operacija i hemoterapije. Potražili smo pomoć i stručna mišljenja i najbolje mjesto za liječenje naše ćerke je institut Gustave Roussy u Francuskoj koji je jedan on najboljih svjetskih centara za ovu oblast. Nažalost nismo u mogućnosti da sami snosimo sve troškove pogotovo zbog ograničenog vremena koje imamo. Njeno cjelokupno liječenje koštaće više od 100.000 eura a sav skupljen novac kao i medicinska dokumentacija Evina biće javno dostupni, kažu Velimirovići za portal “Volim Podgoricu”.

Operacija je zakazana za 26.februar u klinici Necker u Parizu a nakon oporavka treba nastaviti sa hemioterapijom na institutu Gustave Roussy.

Oni u Francuskoj nemaju bliskih rodjaka niti mjesto gdje bi mogli da odsjednu tako da osim troskova samog liječenja moraju misliti i o troškovima zivota u Parizu tokom Evine terapije koja će potrajati više mjeseci.

Ukoliko možete na bilo koji način da pomognete da Eva ozdravi, u nastavku su žiro računi na koje možete uplatiti donaciju.

Ukoliko živite u Parizu ili poznajete ljude koji žele da pomognu Evinim roditeljima, tako što bi im ustupili smještaj, i to bi im puno značilo.

ZIRO RACUN:

NLB Montenegrobanka
530-0000300110568-96
Marija Velimirovic-majka

DEVIZNI RACUN:

Hypo Alpe Adria Bank- AD Podgorica
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143
81000 Podgorica, Montenegro
Zarko Velimirovic -otac
IBAN:ME25555000122105067856
SWIFT: HAABMEPG
Account no.1221050678

>
> Zarko Velimirovic-otac +38268175141
> Marija Velimirovic-majka +38268116233
> Kontakt mail: [email protected]

Check Also

TUGA DO NEBA: Milica (16) je šampionka fitnesa poginula je u stravičnom udesu.Čekala ovo prvenstvo, a sad je više nema!

U stravičnom sudaru koji se dogodio popodne kod Kovačice stradala je porodica Beslać iz Apatina. ...

STRAVA I UŽAS Jovo Dž. (20) u pritvoru, silovao sestru od njene desete godine!

Uhapšen Jovo Dž. (20) u pritvoru zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sestru koja sada ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *