Početna » NOVOSTI » Društvo » Podgoričanka Eva ima 19 mjeseci i tumor na mozgu, za operaciju potrebno 100.000 evra

Podgoričanka Eva ima 19 mjeseci i tumor na mozgu, za operaciju potrebno 100.000 evra

– Čim je dosla na svijet, smijala se. Svako jutro budila se sa osmijehom, osmijehom je osvajala svakog ko je pogleda. Smijala se čak i kada smo mi bili očajni saznavši za njenu bolest. Morala je da se operiše ali se ona i dalje smiješila. U bolnici su je zvali čudo od djeteta jer se oporavljala nevjerovatnom brzinom. Nas je njena dijagnoza uplašila ali njen osmjeh nam daje snagu da se borimo!

Ovo su riječi Marije i Žarka Velimirovića iz Podgorice, čija je mezimica Eva, koja sada ima 19 mjeseci, dobila obashrabrujuću dijagnozu: maligni tumor mozga. Ovi mladi ljudi se ne predaju, i odlučni su da se bore kako bi njihova princeza rasla u podgoričkoj Kosmajskoj ulici.

– Našoj maloj Evi koja ima 19 mjeseci je skoro dijagnostifikovan maligni tumor mozga (Anaplasticni pilocisticni astrocitom gradus III) zbog čega joj predstoji još jedna operacija i hemoterapije. Potražili smo pomoć i stručna mišljenja i najbolje mjesto za liječenje naše ćerke je institut Gustave Roussy u Francuskoj koji je jedan on najboljih svjetskih centara za ovu oblast. Nažalost nismo u mogućnosti da sami snosimo sve troškove pogotovo zbog ograničenog vremena koje imamo. Njeno cjelokupno liječenje koštaće više od 100.000 eura a sav skupljen novac kao i medicinska dokumentacija Evina biće javno dostupni, kažu Velimirovići za portal “Volim Podgoricu”.

Operacija je zakazana za 26.februar u klinici Necker u Parizu a nakon oporavka treba nastaviti sa hemioterapijom na institutu Gustave Roussy.

Oni u Francuskoj nemaju bliskih rodjaka niti mjesto gdje bi mogli da odsjednu tako da osim troskova samog liječenja moraju misliti i o troškovima zivota u Parizu tokom Evine terapije koja će potrajati više mjeseci.

Ukoliko možete na bilo koji način da pomognete da Eva ozdravi, u nastavku su žiro računi na koje možete uplatiti donaciju.

Ukoliko živite u Parizu ili poznajete ljude koji žele da pomognu Evinim roditeljima, tako što bi im ustupili smještaj, i to bi im puno značilo.

ZIRO RACUN:

NLB Montenegrobanka
530-0000300110568-96
Marija Velimirovic-majka

DEVIZNI RACUN:

Hypo Alpe Adria Bank- AD Podgorica
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143
81000 Podgorica, Montenegro
Zarko Velimirovic -otac
IBAN:ME25555000122105067856
SWIFT: HAABMEPG
Account no.1221050678

>
> Zarko Velimirovic-otac +38268175141
> Marija Velimirovic-majka +38268116233
> Kontakt mail: [email protected]

Check Also

Hitno operisan Goran Bunjevčević

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević hitno je operisan tokom prošle noći u Kliničkom ...

PODGORICA: Djevojčica i njena majka izmislile silovanje!

Državljanin Srbije nastanjen u Podgorici A. Dolovac (31), rođen u Novom Pazaru, napustio je juče ...

4 Komentari

 1. Volimo te Eva !

 2. marlenechariot

  Zdravo,

  DIO SAMO 250.000.000 EURA

  Molim vas, znam da ova poruka zvuči čudno, iznenađujuće i verovatno neverovatno za vas, ali to je stvarnost. Moje ime je MARLENE CHARIOT rođena 24. decembra 1936. godine na klinici brequigny u Rennesu; konsultant u Švajcarskoj, odakle sam služio 12 godina. Morao sam da vas kontaktira ovako, jer želim nešto važno. Ovo će izgledati malo sumnjivo, iako me ne poznaješ. Zapravo, patim od raka ezofaga koji je izuzetno bolestan, moj doktor me je upravo obavestio da se moj dani računaju zbog svog zdravstvenog stanja. Ja imam ovu bolest više od 4 godine. Moj muž je mrtav i nemam više dece; jer sam izgubio muža i našeg jedinog sina u prometnoj nesreći. Planiram da poklonim sve svoje stvari. Skoro sam prodao svoje stvari, uključujući naftnu kompaniju, deo ovog novca biće doniran različitim udruženjima, centrima za pomoć siročadima i beskućnicima. Ne znam na kojoj se delatnosti vežbate, ali bih želeo da vam pomognem da pomognem drugima. U ovom trenutku imam blok u svom računu, iznos od 250.000.000 € koje sam držao za projekat izgradnje sirotišta. Ja ću vam moći da vam dam ovaj novac koji vam može pomoći u vašoj firmi i vašim projektima.

  Neka mir i milost Božija budu sa vama.

  Iskreno Mrs. MARLENE CHARIOT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *