Oborena ograda zaposjela ulicu - Volim Podgoricu

Oborena ograda zaposjela ulicu

Jak vje­tar ko­ji je du­vao u no­ći iz­me­đu sri­je­de i če­tvrt­ka obo­rio je li­me­nu ogra­du oko ne­do­vr­še­nog objek­ta iza zgra­de Osnov­nog su­da či­me je ugro­že­na bez­bjed­nost svih uče­sni­ka u sa­o­bra­ća­ju. Vo­za­či ko­ji su u pro­te­kla dva da­na po­ku­ša­va­li da iz Uli­ce Ser­da­ra Jo­la Pi­le­ti­ća skre­nu ka dvo­ri­šnom di­je­lu zgra­de su­da ili po­ku­ša­li iza­ći na glav­nu uli­cu si­gur­no su bi­li za­te­če­ni pri­zo­rom. Obo­re­na ogra­da pre­kri­la je ci­je­lu jed­nu stra­nu uli­ce a oštre ivi­ce li­me­ne ogra­de mo­gle bi ne­ko­me ošte­ti i gu­me na auto­mo­bi­lu.
Sa dru­ge stra­ne zgra­de, si­tu­a­ci­ja je još i go­ra jer umje­sto li­me­ne ogra­de, sto­ji dr­ve­na tro­šna ogra­da ko­ja već sed­mi­ca­ma sto­ji ob­ru­še­na i ni­ko­me ne pa­da na pa­met da je bar uklo­ne ako se ne da po­pra­vi­ti. Ka­ko in­ve­sti­tor ni­ka­da ni­je uspio da za­vr­ši na­ja­vlji­va­ni obje­kat, već umje­sto pla­ni­ra­nog Mon­te­ne­gro ofis cen­tra već vi­še od de­set go­di­na sto­ji gra­đe­vin­sko ru­glo, Glav­ni grad ko­ji je u me­đu­vre­me­nu po­stao vla­snik ze­mlji­šta bi tre­bao vi­še po­ve­sti ra­ču­na o tom objek­tu. Bar da ga za­šti­ti pra­vil­no ka­ko ne bi ugro­ža­va­lo bez­bjed­nost u sa­o­bra­ća­ju ne sa­mo vo­za­či­ma već i pje­ša­ci­ma ko­jih u tom di­je­lu ima ja­ko pu­no.

(Dan)

1 komentar

  1. I’ll immediately grasp your rss feed as I can not find your e-mail subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Kindly let me recognise so that I may just subscribe. Thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com