Početna » NOVOSTI » Društvo » PODGORICA PRAZNIČNA TRPEZA IZA REŠETAKA: Vidoje čestitao Vaskrs iz PRITVORA
Vidoje Stanišić, Foto: Vijesti

PODGORICA PRAZNIČNA TRPEZA IZA REŠETAKA: Vidoje čestitao Vaskrs iz PRITVORA

 

Jedan od članova tzv. zagoričkog klana Vidoje Stanišić čestitao je Vaskrs prijateljima sa Fejsbuka, a fotografija koju je postavio na dan posta ukazuje da je praznična trpeza moguća i iza rešetaka. Pored obroka kojim bi se zadovoljili i oni koji dane provode na slobodi, ova fotografija je dokaz da mu je u pritvorskoj jedinici omogućeno da se bez ograničenja služi mobilnim telefonom i internetom. Fotografija koju je podijelio na društvenoj mreži za veoma kratko vrijeme je sakupila više od 500 “lajkova”.

 

Stanišić je uhapšen krajem prošle godine zbog sumnje da je sa još pet Zagoričana napao policajce u noćnom klubu “Velvet” u centru Podgorice. Prvostepenom presudom Stanišić je nedavno osuđen na 10 mjeseci zatvora, dok su Radoslav Stanišić i Nikola Marković dobili po godinu robije. Saša Klikovac osuđen je na osam mjeseci, Branko Vukanović na sedam, dok je Željko Popović dobio tri mjeseca zatvora. Svim osuđenima, osim Popoviću, koji se već nalazi na slobodi, sudija je tada produžila pritvor.

Nakon izrečene prvostepene presude okrivljeni su u znak revolta tražili da napuste sudnicu, međutim, sudija im to nije dozvolila, nakon čega su uslijedile opaske Stanišića da je presuda “naručena” i da je sudija “podlegla pritisku”.

Osim ove, prije nekoliko dana u Osnovnom sudu u Podgorici Zagoričanima je izrečena presuda zbog incidenta na bazenu Sporskog centra “Morača”, koji se dogodio u julu 2012. Marku Šofrancu, braći Draženu i Aleksandru Boričiću, Radoslavu i Vidoju Stanišiću, te Bojanu Pejoviću sudilo se za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih povreda zaposlenima na bazenu Gojku Mijoviću i Zoranu Vukčeviću i posjetiocu Ivanu Aligrudiću. Učesnici su osuđeni na ukupno 11 godina i sedam mjeseci zatvora, ali ni ova presuda još nije pravosnažna.

(Dnevne novine)

 

Check Also

Svadba iza rešetaka: U ZIKS-u sklopljena četiri braka

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Muškarci zbog tuče poslati u ZIKS, jedan teško povrijeđen

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *