VOJSKA POVELA TRKU: Do cilja još 40 minuta - Volim Podgoricu

VOJSKA POVELA TRKU: Do cilja još 40 minuta

U prvom meču finala play off-a, koji se igrao u Danilovgradskoj sali Policijske akademije, domaći tim “Vojska Crne Gore” je savladala KMF “Nikšić” rezultatom 5:3.

Utakmica u kojoj smo i očekivali dosta golova, jer su obije ekipe prepoznate po kvalitetnoj igri, koje žele gol više,koji igraju na momente jako i na ivici faula, ali sve u domenu sportskog.

U 12. minutu je “Vojska” vodila sa 2:0, preko Pejovića i Lakčevića, da bi za šest minuta “Nikšićani” došli na 2:2, preko Mašulovića i Kovačevića. U 19. minutu domaći su stigli do 3:2 a pogodak je potpisao još jednom raspoloženi Lakčević.

Tek što se krenulo sa centra, u jednoj situaciji lopta je na 5 metara od gola, pogodila u ruku iskusnog Milka Pušonju, a bila je upućena ka golu, te je sudija Veljko Bošković potpuno opravdano dosudio kazneni udarac. Siguran egzekutor za 3:3 bio je Marko Kovačević, još jednom. Do kraja fantastični Lakčević koji je postigao het trik,  i Jakšić su se pobrinuli da “Vojnici” sa svog terena odnesu pobjedu i zalihu od dva gola viška,  koja im daje nadu da je mogu očuvati na revanšu u Podgorici.

Na samom kraju utakmice, jedino se “krivalo” treneru “Vojske” Željku Aleksijeviću, koji smatra da su sudije ovog meča, sudile na štetu njegove ekipe. Ova tvrdnja je potpuno netačna, jer su obije ekipe bile korektne sa igrom i ponašanjem na terenu, jeste bila jača igra, koju su sudije puštale do domena sportskog, sve ostalo se sankcionisalo na pravi način, tako da i iz ovog veoma teškog i ozbiljnog meča, sudije Bošković i Vukčević, nose ocjenu 10.

Revanš se igra u petak 03/06/2016 u sportskoj dvorani “REX” u Podgorici.

KMF “Vojska Crne Gore” – KMF “Nikšić” 5:3 (3:2), sala: Policijska Akademija, gledalaca: 200, sudije: Bošković (Bijelo Polje),Vukčević i Milačić ( Podgorica ).

KMF „ VOJSKA CRNE GORE” : Drobnjak, Radulović, Mugoša, Lakčević, Đoković,Zogović, Pušonja, Dačević, Jakšić, Pejović, Smolović, Mitrović, Gagović.

KMF „ NIKŠIĆ “: Ćirković, Vulanović, Bošković, Kovačević, Perošević, Mašulović, Krivokapić, Tošić, Kandić, Krunić.

1 komentar

  1. I need to admit that that is one wonderful insight. It surely gives a company the opportunity to have in around the ground floor and really take part in making a thing special and tailored to their needs.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com