NIKŠIĆ: Ajkule će odmjeriti snage sa Grčkom! - Volim Podgoricu

NIKŠIĆ: Ajkule će odmjeriti snage sa Grčkom!

Vaterpolisti Crne Gore odradili su i treći trening u Podgorici na bazenu SC ”Morača. Kao i na prethodna dva, ”ajkule” su sparingovale sa Grčkom, sa kojom će danas u Nikšiću odigrati prijateljski meč od 18 sati.

Atmosfera je odlična, igrači rade naporno, a visoke temperature nijesu ih omele da tokom dvočasovnog treninga pruže maksimum.

”Zajednički treninzi u prethodna dva dana, zaključno sa sjutrašnjom utakmicom, dobra su provjera da vidimo gdje smo u ovom trenutku u odnosu na Grke. Očekujem u Nikšiću dobru utakmicu, jer su Grci odlična ekipa. Ovo je prva utakmica seniorske reprezentacije na tom bazenu, i očekujem da bude popunjen do posljednjeg mjesta. Cijeli turnir u Herceg Novom je bio humanitarnog karaktera, kao i ovaj u Nikšiću, i nadam se da će u budućnosti biti još više ovakvih akcija”, kazao je Draško Brguljan.

Karte za meč u Nikšiću su dva eura, a sav prihod ide dnevnom centru u Nikšiću.

1 komentar

  1. Purely to follow up on the up-date of this matter on your web page and want to let you know simply how much I appreciated the time you took to generate this beneficial post. Inside the post, you actually spoke regarding how to definitely handle this matter with all convenience. It would be my pleasure to get some more suggestions from your website and come up to offer other folks what I have benefited from you. Thank you for your usual terrific effort.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com