Bjelorusi otkrili nered koji ih je dočekao u olimpijskom selu (FOTO) - Volim Podgoricu

Bjelorusi otkrili nered koji ih je dočekao u olimpijskom selu (FOTO)

Bjelorusi su nezadovoljni uslovima u Olimpijskom selu u Rio de Ženeiru, dan nakon što su Australijanci odbili smještaj u tom kompleksu zbog nezadovoljavajućih uslova.

Olimpijski tim Bjelorusije žalio se da u rezidencijalnom kompleksu u Bara de Tihuki nema tople vode i da se zbog neispravnog kanalizacionog sistema dešavaju restrikcije vode.

Olimpijski komitet Bjelorusije je na svojoj internet stranici objavio slike prljavih prozora i tuš kabina istakavši kako je “organizatorskom odboru u Riju ostalo još mnogo da učine kako bi uslovi boravka ispunili sve sanitarne zahtjeve.”

Australijska olimpijska delegacija je saopštila u nedjelju da njihovi sportisti i članovi delegacije za vrijeme Olimpijskih igara u Rio de Ženeiru neće biti smješteni u Olimpijskom selu, već u obližnjim hotelima sve dok se ne riješe brojni problemi prisutni u tom kompleksu.

Britanski mediji javljaju da je dvije sedmice prije početka Olimpijskih igara, organizacioni odbor u Riju priznao kako 19 od 31 zgrade u Olimpijskom selu nije prošlo testove sigurnosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com