PODGORICA: Manifestacija „Ajmo na Moraču 2016“ - Volim Podgoricu

PODGORICA: Manifestacija „Ajmo na Moraču 2016“

Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, drugu godinu za redom, organizuju manifestaciju „Ajmo na Moraču 2016“, sa ciljem turističke promocije prirodno očuvanog potencijala grada – rijeke Morače, te u želji da se vrate sugrađani na moračke plaže, koje su nekad bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta.

Svečano otvaranje manifestacije je u petak, 29. jula, sa početkom u 17 sati,  na plaži ,,Galeb“, uz muziku i raznovrstan sportsko-rekreativni program.

Sugrađani i posjetioci Podgorice mogu se oprobati u šlaufijadi, vožnji kajaka, stonom tenisu, nogotenisu, odbojci na pijesku, šahu, bagu, pikadu, dok će medicinsko osoblje Doma zdravlja mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Dan na Morači biće upotpunjen degustacijom lubenice, rashlađene u rijeci, kako su se nekad naši sugrđani osvježavali tokom vrelog podgoričkog ljeta.

Manifestacija će trajati od 30. jula do 21. avgusta, svakog vikenda, od 12 do 17 sati, a posjetioci će potpuno besplatno moći uživati u svim sportsko-rekreativnim sadržajima koje su organizatori pripremili.

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read something such as this before. So nice to find somebody with authentic applying for grants this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that’s needed on the net, somebody with a bit of bit originality. helpful task for bringing something totally new towards web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com