Pogledajte ko sa estrade može da se pohvali diplomom - Volim Podgoricu

Pogledajte ko sa estrade može da se pohvali diplomom

Odavno je poznato da je pjevanje prilično unosan posao za koji ne morate biti obrazovani, pa zato mnogi ne bi očekivali od zvijezda da posjeduju fakultetske diplome, prenosi Srbijadanas.

Neda Ukraden

Svakako da mjesto broj 1 pripada Nedi Ukraden jer ova uspješna baka posjeduje čak dvije diplome. Neda je završila Pravni i Filološki fakultet, ali se ipak opredijelila da joj životni poziv bude pjevanje.

Zdravko Čolić

Legenda bivše Jugoslavije, zavodnik i miljenik žena svih generacija Zdravko Čolić se nalazi na ovoj listi jer je završio Ekonomski fakultet u rodnom Sarajevu.

Zorica Brunclik

Zorica Brunclik je takođe jedna od onih koji su shvatili da je pjevanje daleko unosniji posao pa je zapostavila svoje primarno zanimanje diplomiranog pravnika.

Željko Joksimović

Na listi se našao i kompozitor i pjevač Željko Joksimović, koji se školovao na Muzičkoj Akademiji.

Zorana Pavić

Pored Željka, diplomom Muzičke Akademije može da se pohvali i pjevačica Zorana Pavić.

Daria Stanojević

Mlada pjevačica Daria Stanojević se u mladosti opredijelila da upiše Filološki fakultet, smjer za arapski jezik. Da je to bio pravi potez svjedoči i njena diploma.

Milan Kalinić

Nešto što možda niko nije mogao da pretpostavi jeste da simpatični glumac i voditelj Milan Kalinić pored diplome “BK Univerziteta” gdje je studirao glumu u klasi profesora Ivana Bekjareva, ima i diplomu pilotske akademije u Vršcu.

Adil Maksutović

Pjevač Adil Maksutović, po zanimanju je zapravo diplomirani kriminolog.

Nikolija Jovanović

Vesna Zmijanac voli da se pohvali uspjehom svoje ćerke Nikolije Jovanović koja je studirala u Atini na prestižnom Američkom Univerzitetu za međunarodni biznis. Nikolija je sada taj fakultet završila i posvetila se osnivanju porodice sa svojim partnerom Reljom Popovićem.

Miloš Bojanić

Možda najveće iznenađenje predstavlja diploma sa zvanjem saobraćajnog inžinjera koja je u vlasništvu pjevača i kontroverznog bivšeg učesnika rijalitija Miloša Bojanića.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com