TATA NIJE SREĆAN: Uhvatio ćerku s dečkom u autu, a ovo je njegova kazna (VIDEO) - Volim Podgoricu

TATA NIJE SREĆAN: Uhvatio ćerku s dečkom u autu, a ovo je njegova kazna (VIDEO)

Opšte je poznata činjenica da su očevi slabi na svoje ćerke i da su one njihove mezimice, pa se zato teško i mire sa njihovim odrastanjem, a naročito kada dođe vrijeme da upoznaju momke.

To nam je pokazao i jedan tata iz Sjedinjenih američkih država, koji je na žestok, ali prije svega veoma skup način kaznio svoju ljubimicu zato što ju je zatekao u automobilu sa dečkom “kako nešto radi, što nije smjela”.

On nije žalio ni para, ni bilo čega, već je odmah uzeo mini bager i njime počeo da prevrće ekstravagantni i vjerovatno skupi crveni audi koji pripada njegovoj ćerci.

A sve to je još snimio i kamerom i okačio na Fejsbuk uz komentar “Kad tata mora da ti dokaže poentu” i haštag “Tatica nije srećan”.

(Espreso.rs)

1 komentar

  1. Youre thus great! We don’t suppose I have discover anything like this just before. So great to locate an individual with some authentic applying for grants this topic. realy thank you for beginning this particular up. this web site is something that’s needed on the web, somebody with a little originality. beneficial job for bringing one thing new to the internet!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com