NE MOGU BEZ SEKSA: Ovo su 4 NAJPROMISKUITETNIJA horoskopska znaka! NEZASITI SU! - Volim Podgoricu

NE MOGU BEZ SEKSA: Ovo su 4 NAJPROMISKUITETNIJA horoskopska znaka! NEZASITI SU!

Ovo su znakovi se jednostavno ne mogu obuzdati kada je riječ o seksu.

Blizanci
Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije. Znatiželjni i uvijek voljni da naprave korak dalje u onome što ih zanima, osobe rođene pod ovim znakom spremni su da naprave sve kako bi proširili i svoje seksualno znanje – čak i uz rizik razaranja svoje veze. Blizanci su rijetko zadovoljni i neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje sebe i svoje partnere.

Foto Profimedia

Strijelac
Kada je Strijelac u pitanju, njihov libido teško je zadovoljiti. Najdivlji među zvijezdama, Strijelac voli da bude slobodan i da ganja svoje strasti, ne poznajući granice i prepreke. Kao i Blizanci, strastveni Strijelci neće se žaliti ako u imeniku imaju i nekoliko brojeva dostupnih u svako doba.

Foto Profimedia

Ribe
Iako mirni i osjećajni, i Ribe pronalaze mjestu u ovom spisku. Oni rođeni pod znakom Ribe obožavaju male izlete, a seks je nerijetko jedan od njih. Šaviše, kada su u pitanju seksualne fantazije, ove su osobe pravi stručnjaci, pa će poljubiti i previše žaba prije pronalaska svojega princa. Ipak, njihov promiskuitet češće je proizvod njihovog nepopravljivog optimizma u potrazi za pravom ljubavlju nego seksom.

Foto Profimedia

Škorija
Ovoj fantastičnoj četvorci svakako moramo da pridružimo i misterioznu Škorpiju – simbol za seks. Ovaj misteriozni i pomalo tamni znak sposoban je da ide iz krajnosti u krajnost – ili će biti okružen partnerima do iznemoglosti ili će biti potpuno obuzet samim sobom. Bez obzira na to, seks igra veliku ulogu u njihovom životu i velik je dio njihove ličnosti. Škorpja ne prestaje da bude fascinirana seksom i upravo zbog toga neprestano traže nova seksualna iskustva.

Foto Profimedia

Cospololitan.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com