KAKVI SU VAM PLANOVI ZA VIKEND? Saznajte da li će vam VRIJEME ići na ruku - Volim Podgoricu

KAKVI SU VAM PLANOVI ZA VIKEND? Saznajte da li će vam VRIJEME ići na ruku

U subotu će biti pretežno sunčano vrijeme, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost u sjevernim predjelima. Na sjeveru po kotlinama, ponegdje moguća jutarnja magla. Vjetar uglavnom sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren do jak, prvenstveno u jutarnjim i noćnim satima. Jutarnja temperatura vazduha od -2 do 14, najviša dnevna od 9 do 22 stepena.
I u Podgorici će biti pretežno sunčano. Duvaće povremeno umjeren, na udare u jutarnjim i noćnim satima i pojačan, sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura vazduha oko 8, najviša dnevna oko 20 stepeni.

Pretežno sunčano vrijeme zadržaće se i drugog dana vikenda uz umjeren razvoj oblačnosti u sjevernim predjelima. Na sjeveru po kotlinama, mjestimično jutarnja magla.

Vjetar sjeverni i sjeveroistočni, duž obale i istočni, u jutarnjim i noćnim satima povremeno umjeren do jak. Jutarnja temperatura vazduha od 0 do 14, najviša dnevna od 8 do 23 stepena.
U Podgorici će se zadržati pretežno sunčano vrijeme. Duvaće povremeno umjeren, na udare u jutarnjim i noćnim satima i pojačan, sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura vazduha oko 10, najviša dnevna oko 21 stepen.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com