NOVAK PORUČIO ENDIJU: Bićeš prvi samo ako ti ja to dozvolim! - Volim Podgoricu

NOVAK PORUČIO ENDIJU: Bićeš prvi samo ako ti ja to dozvolim!

Novak Đoković je uoči početka turnira u Parizu govorio o najvećem rivalu na ATP listi, Endiju Mariju, koji se posle osvajanja turnira u Beču značajno približio najboljem teniseru svijeta i ugrožava njegov tron.

Đoković je ipak samouvjeren i ističe da sve zavisi od njega, iako čestita Mariju za sve što je uradio u poslednja tri-četiri mjeseca.

– Morate da mu čestitate za sve što je uradio u poslednja tri – četiri mjeseca. Njegova druga polovina godine je fantastična. Pobijedio je mnogo mečeva i vjerovatno igra najbolji tenis u svom životu. Veoma je jak u ovom trenutku. Zaslužuje da bude u poziciji da završi godinu kao broj 1, ali da li će to da se desi, ne zavisi od njega, već od mene. Vidjećemo šta će da se desi – poručio je Đoković

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. Rather good post. I simply found your site not to mention was going to believe which i experience unquestionably appreciated searching your blog items. In fact We are registering to an individuals feed and I we imagine you compose once soon enough!

  2. Great post. I became checking constantly this web site and I’m impressed! Extremely useful info particularly the final part I look after such info much. I had been seeking this particular information for just a very long time. Thanks a lot and good luck.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com