Borozan: Neophodan ozbiljan selektor, situacija sa Vujovićem je napumpana - Volim Podgoricu

Borozan: Neophodan ozbiljan selektor, situacija sa Vujovićem je napumpana

Crnogorski reprezentativac Vuko Borozan kazao je da se nada povratku trojice članova “lavova” u nacionalni tim, kao i da ćemo dobiti ozbiljnog selektora, koji bi ekipu odveo na Evropsko prvenstvo.

Bek Vardara je sa 10 pogodaka predvodio Crnu Goru u remiju sa Rusijom (24:24) kojim je sačuvana nada u plasman na kontinentalni šampionat.

“Mnogo je važno da smo ostali neporaženi na ovom meču. Imali smo šansu da pobijedimo, nijesmo je iskoristili, međutim ono što je sada još važnije jeste da nastavak kvalifikacija dočekamo kompletni. Iskreno se nadam da će biti tako i da je to u interesu svih nas koji želimo dobro crnogorskom rukometu. Nadam se da će se sada u reprezentaciju vratiti prije svih Vladan Lipovina i Nebojša Simić koji će sigurno dati dodatni kvalitet, ali takođe vjerujem da će ubrzo i Stevan Vujović dostići željenu formu u novom klubu, jer ćemo i sa njim biti jači. Sada kada je prošlo sve kazao bih da su pojedini mediji napumpali situaciju oko Stevana Vujovića, jer nije bilo sve onako kao što se pisalo. On je igrač koji je potreban našoj selekciji i nadam se da će biti sa nama u nastavku kvalifikacija”, rekao je Borozan.

Udarna igla nacionalnog tima osvrnula se i na odnos saveza prema najboljim rukometašima.

“Takođe bih naglasio i da smo zaslužili više pažnje od Saveza, a nadam se da ćemo uskoro dobiti pravog, ozbiljnog i kvalitetnog selektora, jer vjerujem da ukoliko se sve kockice poslože možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. To bi za ovu generaciju bila prava prilika da pokaže koliko vrijedi, ali naravno ukoliko budemo kompletni“, zaključio je Vuko Borozan.

(CdM)

1 komentar

  1. Seen the whole article content. There are a little bit of really informative info here. many thanks. “Brilliance is typically the act of an individual, but incredible stupidity can usually be traced to an organization.” by Jon Bentley..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com