Izbodeni Viktor Jovanović (16) nalazi se u teškom stanju: Nasrno je na njega i ubo ga u stomak, a zatim sjekao po licu! - Volim Podgoricu

Izbodeni Viktor Jovanović (16) nalazi se u teškom stanju: Nasrno je na njega i ubo ga u stomak, a zatim sjekao po licu!

Šesnaestogdišnji dečak Viktor Jovanović sinoć oko 22.10 časova zvjerski je izboden nožem na Trgu učitelj Tase u Nišu i nalaui se u teškom stanju.
– Vraćali smo se iz kafića ,”Ipsilon”, kad nas je pored parka, ispred Osnovne škole ,”Učitelj Tasa” , presrela grupa mladića. Jedan od njih nasrnuo je na Viktora. Pokušali smo da ih razdvojimo ali je napadač tada potegao ogroman nož. Prije nego što smo uspjeli da ga spriječimo zario je nož Viktoru u stomak, a potom ga sjekao po licu i nazad u nogu. Odmah potom napadač i njegovo društvo su pobjegli niz ulicu – rekao je jedan Viktorovih drugara koji je prisustvovao događaju.TINEJDŽER U TEŠKOM STANJU: Izboden nožem na TRGU

Viktor je inače učenik Srednje medicinske škole “Prokopović” u Nišu. Prema pričanju drugova nije bio nasrtljiv i nikada se ni sa kim nije posvađao ni potukao. Njegovi drugari tvrde da ne znaju zašto je sada napadnut.

Izbodeni dječak hitno je prebačen na Dječiju hiruršku i ortopedsku kliniku Kliničkog centra u Nišu gdje je operisan. Prema prvim izvještajima ljekara riječ je o teškim tjelesnim povredama opasnim po život.

Foto: R.R.Foto: R.R.

Odmah posle događaja niška policija je na osnovu iskaza očevidaca krenula u potjeru za napadačem.

Ovo je još jedan crni vikend u Nišu. Naime, prethodna dva meseca čak tri puta su se desila slična povređivanja nožem i to uvijek vikendom.

(Kurir/R.R./Foto: R.R.)

1 komentar

  1. There are several posts in existence near this, I do think taking there reference could experience made this spot or article really informative. Practical goal expression this post is negative. Simply Need to pronounce the fact that info provided here was unique, merely making it more in close proximity to complete, supporting compared to other former information will get been actually good. The points you obtain touched here are really important, thus I’m going to spot some of the information here to construct this actually great for entirely the newbie’s here. Appreciate your these records. Actually helpful!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com