Maskirani i naoružani razbojnici opljačkali prodavnicu “Rio Nedakusi” - Volim Podgoricu

Maskirani i naoružani razbojnici opljačkali prodavnicu “Rio Nedakusi”

Dvojica razbojnika, maskirani i naoružani, opljačkali su prije dvije noći prodavnicu “Rio Nedakusi”, u bjelopoljskom naselju Nedakusi.

Naoružani nožem i pištoljem, oni su oko 21.30 sati upali u prodavnicu i prijeteći radnici da će je zaklati i tražili od nje da im preda pazar.

Nakon razbojništva izašli su sa plijenom od oko 400 eura.

Prodavačica koja je insistirala na anonimnosti ispričala je juče “Vijestima” da su razbojnici srednje visine, da su imali crne marame preko usta i  kape na glavi.

“Pred kraj radnog vremena u prodavnicu su ušla dva maskirana muškarca. Jedan je imao pištolj u ruci, a drugi nož. Došli su do kase i počeli da viču. Muškarac koji je imao nož tražio je da mu predam novac, prijeteći da će me zaklati. Istovremeno drugi je repetirao pištolj i uperio da u mene”, kazala je ona.

Objašanjava da im je tada dala novac.

“Izvadila sam novac iz kase i predala im. Pobjegli su, a ja sam pozvala policiju i gazdu koji se samo petnaest minuta prije toga otišao iz prodavnice… Još nisam došla sebi od straha”, rekla je ona.

Policija je preksinoć nakon urađenog uviđaja blokirala naselje, ali je potraga završena bez rezultata. Iz policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da tragaju za razbojnicima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com