DRAMA NA OBALI: Ovo je djevojčica koja je upala u ledenu rijeku - Volim Podgoricu

DRAMA NA OBALI: Ovo je djevojčica koja je upala u ledenu rijeku

Petnaestogodišnja Barbara V. iz Sente, pala je u petak uveče, oko 22 sata, sa mosta na Tisi između Sente i Čoke i nestala u hladnoj i mutnoj rijeci.

Članovi Spasilačkog tima „Tisa“ iz ove varošice, već dva dana pretražuju obale rijeke u potrazi za djevojčicom, ali do nedelje u popodnevnim satima, još je nisu pronašli.

 Nandor Baranji, predsednik Spasilačkog tima “Tisa” iz Sente, koji tragaju za Barbarom, kaže da je mala vjerovatnoća da se, ukoliko se djevojčica udavila, tijelo pronađe prije pet do osam dana, kada bi trebalo da dođe do izranjanja, ako se ne zakači negde pod vodom.

– Ove godine ovo je peta intervencija i u svim slučajevima pronašli smo tijela. Koristimo i tehniku i znanje i siguran sam da ćemo pronaći i tijelo devojčice. Pretražili smo obale od Sente do granice sa opštinom Ada, sonarom smo pretražili i dno rijeke oko mosta i nizvodno oko 100 metara, ali nismo mogli da ga pronađemo. Baranji kaže da članovi spasilačkog tima nemaju mogućnosti za zaron po ovakvom vremenu, jer je temperatura vode kod mosta oko 4 stepena, a nizvodno oko 6 stepeni. Mjesto na kome je djevojčica pala dubina vode kod stuba je oko 6 metara, dok je na nekom mjestima maksimalna dubina 22 metra, a visina mosta je oko 10 metara.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com