PUCNJAVA U ROŽAJAMA: Osumnjičeni se predao policiji - Volim Podgoricu

PUCNJAVA U ROŽAJAMA: Osumnjičeni se predao policiji

Ro­ža­jac Ri­jad Fe­ta­ho­vić (27), za ko­jim je po­li­ci­ja tra­ga­la od pet­ka zbog osno­va­ne sum­nje da je u pri­grad­skom na­se­lju Šu­šte­ri iz va­tre­nog oruž­ja ra­nio Haj­ra­na (57) i Fa­hru­di­na Mu­ri­ća (23), pre­dao se ju­če ro­žaj­skoj po­li­ci­ji.
Do puc­nja­ve je do­šlo na­kon kom­šij­ske sva­đe, a po­tom i tu­če iz­me­đu po­ro­di­ca Fe­ta­ho­vić i Mu­rić zbog ne­ri­je­še­nih pro­ble­ma oko pu­ta. U tom ob­ra­ču­nu je po­vri­je­đe­na maj­ka osum­nji­če­nog Va­hi­da Fe­ta­ho­vić, na­kon če­ga je Ri­jad po­te­gao va­tre­no oruž­je i ra­nio u pred­je­lu no­gu Haj­ra­na i nje­go­vog si­nov­ca Fa­hru­di­na. Na­kon puc­nja­ve, Fe­ta­ho­vić je po­bje­gao sa li­ca mje­sta. On je na­kon pre­da­je pre­dat vi­šem dr­žav­nom tu­ži­o­cu u Bi­je­lom Po­lju, ko­ji mu je od­re­dio se­dam­de­set­dvo­ča­sov­no za­dr­ža­va­nje, na­kon če­ga će bi­ti pre­dat is­tra­žnom su­di­ji.

(Dan)

1 komentar

  1. I would like to use the chance of thanking you for your professional instruction I have continually enjoyed viewing your site. I am looking forward to the particular commencement of my university research and the overall preparation would never have been complete without visiting your website. If I could be of any assistance to others

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com