PODGORICA: “Varvari” u humanoj misiji - Volim Podgoricu

PODGORICA: “Varvari” u humanoj misiji

Povodom 19. decembra, dana Podgorice, navijači Budućnosti okupljeni u NVO “Varvari” u saradnji sa FK Budućnost organizovali su humanitarnu akciju u okviru koje su posjetili Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje “1. jun”, kao i Resursni centar za djecu i mlade “Podgorica”.

Direktor Resursnog centra “1. jun” Željko Darmanović zahvalio je predstavnicima Varvara i fudbalskog kluba na posjeti, a učenicima centra uručeni su prigodni pokloni i slatkiši.

Predstavnik Varvara je u svom obraćanju ukazao na obavezu društva da se posebna pažnja posveti djeci i osobama sa posebnim potrebama i autizmom i poručio da su navijači uvijek spremni da pomognu.

Posjeti Resursnom centru “Podgorica” prisustvovali su i predsjednik paraolimpijskog komiteta CG Igor Tomić, kao i naša paraolimpijka Marijana Goranović.

Takođe, na sastanku predstavnika fudbalskog kluba i direktora Zorana Boškovića dogovorena je posjeta učenika Resursnog centra klubu, a štićenici obje ustanove će u narednom periodu biti redovni gosti na utakmicama fudbalskog kluba “Budućnost”.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com