MISTERIJA NESTANKA DJEVOJČICE (15) SE NASTAVLJA - Volim Podgoricu

MISTERIJA NESTANKA DJEVOJČICE (15) SE NASTAVLJA

Dvojica drugova Barbare Vitez (15) iz Sente, koji su posljednji put viđeni s njom prije nego što je djevojčica 25. novembra pala s mosta i nestala u Tisi, prošli su dio poligrafskog ispitivanja.
Kako saznajemo, posle detektora laži zaključeno je da nisu izvršili krivično delo, da djevojka nije silovana niti ubijena, ali da na neka pitanja nisu rekli istinu.

Mesto odakle je navodno pala (Foto: S. Urošev)

Oni su juče bili podvrgnuti poligrafskom ispitivanju u zgradi Policijske stanice Senta uz prisustvo roditelja. Ispitivanje je počelo oko podneva i trajalo je više od pet sati.- Nije bilo silovanja i ubistva, kako je to navedeno u anonimnom pismu koje su nedavno dobili Barbarini roditelji. Anonimno pismo je lažno, ali još nije poznato ko je autor. Tokom poligrafskog ispitivanja dječaci su rekli da su te večeri bili s Barbarom.

Uplašeni roditelji primili jezivo pismo (Foto: S. Urošev)

Otišli su do mosta. Nikakve zle namjere i nasilja nije bilo. Niko devojčicu nije namjerno gurnuo, niti je imao takav plan. Isključen je svaki oblik nasilja i zle namjere, ali oni, prema poligrafu, na dio pitanja nisu rekli ijistinu. Nešto se između njih kobne večeri ipak dogodilo – saznajemo od dobro obaveštenog izvora.

Podsetimo, policija je nakon Barbarinog nestanka htela dečake da podvrgne poligrafskom ispitivanju kako bi se otklonile sve sumnje. Međutim, jedan od njih dvojice završio je u bolnici, gde se nalazio do prije neki dan. Ovo poligrafsko ispitivanje zatražila je policija, a s time su se saglasili i roditelji dvojice dječaka.

Potraga za nestalom Barbarom (Foto: S. Urošev)

Prema zvaničnoj verziji, tragedija se dogodila prilikom pokušaja da se djevojčica prebaci na platformu kod rječnog stuba, ali se ona okliznula i upala u rijeku.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com