NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA JANUAR: Evo kome godina donosi SUDBINSKU LJUBAV, a kome GOMILU PARA - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA JANUAR: Evo kome godina donosi SUDBINSKU LJUBAV, a kome GOMILU PARA

ovanOVAN

Posao:

Na samom početku januara pažnja će vam biti usmjerena na ono što bi trebalo dovršiti u skorijem roku, a što niste bili u mogućnosti, silom prilika, u prethodnom periodu. Ulaskom Venere u znak Riba, gdje tokom cijelog mjeseca boravi i vaš vladar Mars, počećete da osjećate pritisak konkurencije. Obratite pažnju na sve što vam djeluje nejasno. Može da se pojavi neko ko će vam raditi iza leđa u namjeri da stekne korist preko vaših leđa. U prvoj nedelji januara nije preporučljivo da se upuštate u nove poduhvate, sve dok je Merkur u retrogradnom hodu. Umjesto toga se pozabavite razradom i reorganizacijom planova. Primjetićete nešto što vam je ranije promaklo, a što će vam pomoći da izbjegnete grešku i eventualne gubitke. U svrhu reorganizacije pojedinih planova i poboljšanja dogovora sa poslovnim partnerima imaćete mogućnosti da odete na poslovno putovanje. Kontakti sa inostranstvom mogu da budu pomalo konfuzni ali ćete to uspjeti da riješite do sredine mjeseca.
Januar Ovnovima neće biti povoljan mjesec za nove investicije, ali će biti dinamičan po pregovorima iza zatvorenih vrata o novim projektima i budućim investicijama koje će biti isplative ukoliko se dobro pripremite i obavite važne razgovore sa značajnim osobama u vezi toga. Imaćete pojačanu intuiciju koja će vam pomoći da vaše investicije budu uspješne. Manje zastoje i sporije odvijanje planiranih zadataka možete da očekujete kada je riječ o poslovima dugoročnog tipa. To će se popraviti od 12. u mjesecu kada Merkur uđe u znak Jarca. To će vam donijeti bolju sistematičnost u razradi poslova koji zahtjevaju više strpljenja i sistematičnosti. Tu će vaše rukovodeće sposobnosti doći do pozitivnog izražaja.
Nezaposleni Ovnovi će tokom januara biti skloni da odugovlače i da se prenemažu, što će im otežati nalaženje stalnog zaposljenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Uželjeli ste se više intimnih trenutaka udvoje. Osjećaćete potrebu da više vremena provodite sa bračnim ili emotivnim partnerom i da vas niko u tome ne ometa. Nećete biti raspoloženi za izlaske sa zajedničkim prijateljima niti za velike zabave. Ionako ste ih imali dovoljno u proteklom periodu. Primjetićete pozitivne promjene kod voljene osobe.
Zahvaljujuću poboljšanoj bliskosti, sa bračnim partnerom ćete razgovarati o novim zajedničkim planovima i o onome što vam je potrebno kako bi se vaš odnos odvijao stabilnije i skladnije. Neke zajedničke planove ste ostvarili i sada možete da se prepustite uživanju u zajedničkim ostvarenjima. Bićete jedno drugome zahvalni na sreći i podršci jer vam je to važno da biste se dobro osjećali.
Ako ste slobodni:
U ovom mjesecu je naglašena vaša dvanaesta kuća koja označava stvari koje ne sagledavate jasno, kao i tajne. Može se dogoditi da se upustite u tajnu ljubavu vezu, no imajte u vidu da je to samo privremeno rješenje i da će takva veza u ovom mjesecu biti nekima od vas interesantna ali da neće vječno trajati. Bićete zaneseni i skloni da idealizujete osobu u koju se zaljubite. To vam, na sreću, neće donositi razočarenja, već naporotiv, motivaciju da se pokažete u najboljem svjetlu.
Ukoliko od ranije postoji jedna tajna ljubav ili čak platonska ljubav, pojedini Ovnovi će u ovom mjesecu biti u prilici da tu ljubav ozvaniče zahvaljujući Jupiteru koji se nalazi u njihovom polju ljubavi.

Zdravlje:

Zdravstvena situacija će biti promjenljiva za većinu Ovnova u ovom mjesecu. Oni koji su nedavno preležali grip ili jaču prehladu osjećaće i dalje povremene simptome, pa je potrebno da izbjegavaju šetnju po hladnom vjetru. Moguća je i otežana cirkulacija. To će početi da se popravlja od sredine mjeseca. Uzimajte više tečnosti i vitamina.
Preporučuje vam se ishrana koja sadrži više voća, posebno banane i mandarine. Mada volite da se krećete, tokom ovog mjeseca će vam više prijati svakodnevna psihofizička relaksacija u vidu lakših fizičkih vježbi ili kraćih šetnji. Bavljenje jogom i vježbe disanja bi vam dobro došle da održite zdravlje u ravnoteži.

Srećni brojevi:

7, 12, 15, 19, 24


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Januar je mjesec kada ćete imati uvida u rezultate koje ste ostvarili u proteklom periodu i kada ćete konačno moći da uživate u postignutom, čak i da se pohvalite. Neki od vas će dobiti priznanje za postignute rezultate. Nekima će umjesto priznanja stići nove ponude za saradnju, što će vam posebno značiti i što će vam biti prava potvrda koliko ste bili uspješni. Vaš vladar Venera ulazi početkom mjeseca u znak Riba što vam otvara prostor za poboljšanje već postojećih saradničkih odnosa, kao i za započinjanje nove poslovne saradnje. Uspjeh ćete postići u poslovima koji su povezani sa udruženjima i klubovima, nevladinim i humanitarnim organizacijama. Koristi ćete imati od donacija i sponzorstava istih, što će se pokazati kao dobar marketing. Imaćete ideje kako da uljepšate svoje radno okruženje. Poboljšaćete i odnose sa kolegama na poslu. Umjećete da se ljubazno postavite prema njima, što će vam omogućiti da ranije nesuglasice i neslaganja oko nekih pitanja ublažite. Imaćete ležerniji pristup poslu, što neće umanjiti vašu efikasnost.
Vaše jedanesto polje će biti naglašeno, što vam može donijeti i bolju zaradu na osnovu postignutih rezultata i zbog poboljšanja saradničkih odnosa. Privući ćete i pozitivnu pažnju naređenih, pa će oni biti spremni da vam povjere odgovornosti koje dolikuju vašim sposobnostima i ambicijama. To će vam već na početku nove radne godine pružiti priliku da svoje vještine prikažete najbolje što umijete. Imaćete sasvim dovoljno podsticaja, što će vas dodatno motivisati da se potrudite da opravdate ukazano povjerenje. Na investicije ipak pripazite i nemojte da ulazite u velika zaduženja niti da se razbacujete novcem i sredstvima, jer ćete na tim poljima nailaziti na manje teškoće.
Nezaposleni Bikovi će tokom januara dobiti priliku da rade nešto privremeno, što će im otvoriti mogućnost za dobijanje novog posla kasnije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Pokrenite se i osmislite sa bračnim ili emotivnim partnerom zajedničke aktivnosti. To je ono što vam nedostaje, a što je neophodni začin da bi vaša veza funkcionisla skladno i bez teškoća. Više izlazaka i druženja će vas oboje razonoditi. Ovog mjeseca će vam prijati da zajedno odete u bioskop, pozorište, kao i na neku umjetničku izložbu ili manifestaciju.
Druženje sa zajedničkim prijateljima trebalo bi obavezno da se nađe na repertoaru vaših zajednilkih aktivnosti. Bićete u prilici da obnovite kontakte sa dragim ljudima od kojih ste se zbog viška obaveza i manjka slobodnog vremena udaljili, a pružiće vam se i mogućnost da upoznate neke nove ljude. Oni mogu biti korisni kao kontakti za poslovne ciljeve.
Ako ste slobodni:
U ovom mjesecu će vam više prijati neobavezna druženja i lake veze sa nekim ko ne želi vezivanje, a ko može da vam se nađe u blizini da vam ne bude dosadno i da se ne osjećate usamljeno. Biće vam potreban prijatelj za izlaske i provode, a ako se to što će u početku da djeluje kao neobavezno družene pretvori u emotivnu vezu, neće vam smetati, čak će vam djelovati kao logični nastavak onog što ste započeli na početku mjeseca.
Starijim Bikovima se ne preporučuje da miješaju ljubav i prijateljstvo, jer im se može lako dogoditi da kada zanesenost prestane, da shvate kako im veza ne prija, a kako su izgubili i prijateljstvo.

Zdravlje:

Zdravstvena situacija će za većinu Bikova biti prilično povoljna. Venera koja vlada njihovim poljem zdravlja nalazi se u znaku svoje egzaltacije u Ribama, gdje je snažna, pa će samim tim i njihovo zdravlje biti stabilno. To opet ne znači da treba da pretjeruju u svakojakim uživanjima. Više kretanja je svakako preporučljivo.
Za stabilno zdravlje je posebno Bikovima neophodna zdrava i pravilna ishrana. U ovom mjesecu im se preporučuju obroci u vidu sokova, kako od voća, tako i od povrća. Svježe proklijalo žito spremljeno u sokovniku biće im efikasan antioksidans i sredstvo za bolju cirkulaciju i krvnu sliku.

Srećni brojevi:

3, 8, 11, 20, 25



blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Januar je mjesec kada vam se pružaju povoljne mogućnosti da u novu poslovnu godinu uđete tako što ćete pokrenuti nove projekte, koje planirate već duže vrijeme. Ostvarićete bolju saradnju sa radnim kolegama kao i sa raznim institucijama zatvorenog tipa, kao što su zdravstvene ili socijalne ustanove. Kako ste po prirodi vješti u komunikaciji, imaćete uspjeha u svakom poslu koji je savjetodavnog tipa. Ovaj mjesec će biti povoljan Blizancima koji se bave oblastima konsaltinga i čiji rad obuhvata kontakte sa većim brojem ljudi. U svoj način rada ćete unijeti svoju kreativnost, bićete puni plodnih ideja, što će vam sve otvoriti sjajne mogućnosti da se dokažete i da pokrenete projekte koji će se pokazati isplativim na duži rok. Vaš vladar Merkur će na početku mjeseca biti retrogradan i vraća se u znak svog izgova, u Strijelca. Zbog toga je neophodno da se ne rasplinjujete i da ne započinjete mnogo toga u isto vrijeme. Važno će vam biti da se bolje organizujete i da svoje obaveze pravilno rasporedite, što ćete moći bolje od sredine januara, kada Merkur uđe u znak Jarca.
U prvom dijelu januara izbjegavajte javne nastupe. To nije vrijeme kada treba da se eksponirate i ističete sebe u prvi plan. Sa poslovnim partnerima napravite reviziju vaših planova i dogovora. Primjetićete nedostatke u onome što ste se prethodno dogovarali, pa ćete imati vremena da ispravite eventualne greške. Od 12. januara vam započinje povoljan period za planiranje novih investicija u poslove od dugoročnog značaja. Potrebno je i da napravite novi marketinški plan i da jedan dio budžeta koji vam bude na raspolaganju namenite upravo marketingu jer će vam se višestruko isplatiti.
Nezaposleni Blizanci će tokom januara biti u prilici da dobiju posao pod ugovorom na određeno vrijeme.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Pravo je vrijeme da sa bračnim ili emotivnim partnerom povedete razgovore o onome što vam je pravilo teškoće u vezi u prethodnom periodu. Nije vrijeme da svoje želje, planove i osjećanja krijete od voljene osobe. Svakako je ono što želite povezano sa vašom željom da imate bolje i skladnije odnose. Vaše partner će vas saslušati i podržati.
Vaš odnos sa voljenom osobom će napredovati ukoliko se dogovorite oko zajedničkih ulaganja. Bićete spremni da pomognete svom partneru ili da ga podržite na polju finansija. Počećete da sagledavate i lične vrijednosti svog partnera koje niste ranije primjećivali u dovoljnoj mjeri. To će se pozitivno odraziti na stabilnost vaše veze.
Ako ste slobodni:
U ovom mjesecu ćete biti zaljubljivi ali ne i postojani. S jedne strane ćete imati potrebu za zabavom i druženjem, dok ćete s druge strane željeti i nekog s kim biste češće provodili slobodno vrijeme. Biće vam je teško da se odlučite između dvije osobe koje će velikim dijelom zaokupiti vašu pažnju. Nećete imati strpljenja da razmislite i procijenite, pa ćete se zaleteti, da biste se kasnije predomislili. Pazite, jer možete da se nađete u situaciji da obije šanse nepromišljeno prokockate.
Stariji Blizanci će biti skloni da ulaze u avanture sa osobama koje budu sretale kroz svoj posao ili poslovne aktivnosti. To bi moglo da nagovijesti novu vezu koja bi se u budućnosti pokazala ozbiljnom i na duže staze.

Zdravlje:

Zdravlje će za većinu Blizanaca biti stabilno ali ćete biti skloni da se ulenjite, što će se nepovoljno odraziti na vašu fizičku kondiciju. To može da dovede do pada imuniteta i do lakše prehlade ili do ukočenosti u leđima zbog pretjeranog sjedenja. Rekreativne aktivnosti su zbog toga neophodne. Prijala bi vam i masaža.
Kako su Blizanci poznati po neredovnoj ishrani, preporučuje vam se da pojačate obroke sušenim voćem, žitaricama i jogurtom. Potrebno je i da uzimate više tečnosti, posebno zeleni ili crni čaj kao antioksidans, sa dodatkom šumskog meda i đumbira. Kurkuma se takođe može pokazati kao dodatak koji će pozitivno uticati na zdravlje.

Srećni brojevi:

7, 11, 18, 23, 28


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Januar će vam biti zanimljiv po prilikama za putovanja koje će vam se pružati već od 3. u mjesecu kada Venera uđe u vaše polje putovanja. Sa poslovne strane, to bi vam moglo donijeti poslovno putovanje ili novu ponudu o saradnji sa jednim inostranim partnerom. Isto tako ćete dobijati pozive na razne simpozijume, sajmove i kongrese u vezi vašeg posla. Bićete zainteresovani i za seminare gdje biste mogli da usavršite vaše poslovne vještine, a što će vam koristiti u daljem radu i pomoći vam da brže i efikasnije ostvarujete uspjeh. Ako se bavite oblastima turizma, ovo je za vas vrlo povoljan mjesec kada će vam posao cvjetati. Na početku mjeseca budite pažljivi prema osobama koje su vam podređene, naročito ako ste vlasnik privatne firme i imate svoje zaposlene. Pojedinim vašim radnicima će biti teško da odgovore na nove radne izazove i da im se prilagode. Dajte im više vremena i stručnu podršku. Sa poslovnim partnerima razmotrite iznova dogovore o zajedničkim projektima prije nego što započnete sa realizacijom istih. To će vam pomoći da uočite nepravilnosti i da ih na vrijeme ispravite.
Ostvarićete bolji platni promet od planiranog ako već na početku mjeseca napravite jasan investicioni plan. Biće vam potrebno nešto više vremena da sve svoje radne obaveze i predviđenje zadatke organizujete. Nema potrebe da žurite. Budite temeljni i i obratite pažnju na sitnice koje bi mogle da vam promaknu. Na taj način ćete već od sredine mjeseca moći da startujete sa punom sigurnošću u nove radne zadatke i projekte. Investicije u građevinske projekte će se pokazati isplativim.
Nezaposleni Rakovi će biti u prilici da dobiju novi posao u oblasti gdje već od ranije imaju iskustva ili su bili zaposleni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš bračni ili emotivni partner će biti raspoložen za više razgovora sa vama. Neki njegovi prijdelozi će biti vrijedni vaše pažnje. Bićete u mogućnosti da ispravite nešto što vam je pravilo nesporazume ili smetnje u vezi u prethodnom periodu. Najviše će vam prijati što ćete imati dovoljno vremena da uživate u svom domu okruženi članovima svoje porodice.
Zahvaljujući boravku Venere, planete ljubavi u vašem polju putovanja, pružaće vam se mogućnosti da više izlazite zajedno, čak i da odete na putovanje ili izlet na neku od destinacija u inostranstvu gdje ste već duže vremena oboje priželjkivali da idete i da se lijepo provedete sa voljenom osobom.
Ako ste slobodni:
U ovom mjesecu ćete biti više okrenuti izlascima nego što ćete imati potrebu da započinjete novu emotivnu vezu. Tragaćete za osobom koja se po svojim pogledima na život razlikuje od osoba koje srećete u svakodnevnom okruženju. Možete upoznati nekog ko je došao na odmor ili posjetu rodbini, a ko živi u inostranstvu. Iz tog poznanstva može da se stvori nova ljubav, ali od veze na daljinu nemojte previše da očekujete.
Nešto starijim Rakovima će susret ili razgovor sa osobom koju poznaju iz prošlosti ili sa kojom su bili nekada u emotivnom odnosu probuditi nadu da ta veza može da se obnovi.

Zdravlje:

Zdravstvena situacija je za većinu Rakova promjenljiva. Ne bi valjalo da se ulenjite jer vas može snaći ukočenost u gornjem dijelu leđa, u ramenima, pa čak i po sredini leđa. Da biste to izbjegli, praktikujte svakodnevne vježbe za kičmu. Razgibavanje, istezanje, pretklon se preporučuje kao vježbe za bolje zdravlje.
Kako je Rakovima želudac osjetljiva tačka, potrebno je da svoju ishranu poboljšate kivijem i bananama. Izbjegavajte tešku i previše začinjenu hranu. Suncokretove i bundevine semenke, kao i domaći integralni hleb sa dodatkom mekinja će vam se pokazati odličnim za čišćenje organizma.

Srećni brojevi:

3, 8, 13, 19, 23


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Januar će za vas biti mjesec kada ćete uspješno pokazati svoje umjeće u nalaženju originalnih načina da zaradite novac i da investirate u ono što će vam se vratiti vremenom kao uspješna investicija. Početkom mjeseca budite strpljivi i izbjegavajte da se uspuštate u rizike i bilo šta što vam djeluje neizvjesno. Već od druge nedelje u januaru ćete imati dobar osjećaj kuda da se usmjerite. Dobro ćete procijeniti svoje mogućnosti i prvo ćete istražiti koje su kombinacije na tržištu one koje vam mogu donijeti bolji profit. Ako se bavite oblastima zabave i ugostiteljstva ponudićete vašim klijentima nešto novo i eksluzivno čime ćete privući njihovu pažnju, a što će se pokazati kao pun pogodak. Kako ćete umijeti da svoje radne vještine i sposobnosti ispoljite i u otežanim okolnostima i pod raznim pritiscima, to će se pozitivno odraziti na vaš ugled. Privućićete pažnju potencijalnih investitora za vaše nove projekte. Vaš poslovni entuzijazam i efikasan učinak mogu vam donijeti unapređenje ili ponudu naređenih za bolje radno mjesto.
Na polju finansija ćete se dobro snalaziti i uspijevaćete da napravite obrte većih novčanih sredstava, kao i da rješavate komplikovane novčane situacije. To će vam svakako donijeti dobitke. Naćićete se i pod otežanim uslovima kada je riječ o obrtu novca i sredstava, ali ćete i to uspjeti efikasno da riješite. Možete profitirati od investiranja u oblasti zdravstva i medicinske opreme. Ako se bavite medicinskom profesijom, posebno hirurgijom, ostvarićete uspjeh koji će vam donijeti mogućnost napretka u poslu. Isto tako, očekuju vas promjene koje će vam donijeti napredak ako se bavite profesionalno sportom ili trgovinom sportskom opremom.
Nezaposleni Lavovi će imati šanse da nađu novi posao sopstvenom zaslugom, dokazivanjem svojih vještina.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš ljubavni život će biti stabilan. Sa bračnim ili emotivnim partnerom ćete nalaziti načina da se dobro zabavite u zajedničkim trenucima. Izaćićete zajedno na vaše omiljeno mjesto za zabavu i češće ćete posjećivati priredbe, pozorište, bioskop i koncerte. Unijećete više smijeha i radosti u vašu emotivnu vezu.
Januar je povoljan za pokretanje zajedničkih poslova ili za rad na zajedničkim ciljevima. Jedno drugome ćete umjeti da se prilagodite u svakodnevnim obavezama, kako poslovnim tako i kućnim, pa će vaša emotivna veza biti dinamična, što će na Lavove djelovati posebno podsticajno. Imaćete nove ideje kako da voljenu osobu učinite srećnom.
Ako ste slobodni:
U ovom mjesecu će vaši kriterijumi prilikom izbora potencijalnog partnera za vezu biti prilično visoki. Neće vas zanimati niko prosečan, već samo osobe koje su daleko iznad proseka. Ipak, imajte u vidu da i vi sami treba da sebe uzdignete iznad proseka. To je potrebno da se jasno ogleda u vašem držanju, načinu komunikacije, ličnom izgledu i lijepim manirima u ponašanju. Ne očekujte od drugih onio što sami niste u stanju da pružite. Samo tako ćete imati uspjeha.
Nešto stariji Lavovi biće privučeni osobom koju poznaju ili će upoznati preko poslvnih aktivnosti ili na poslu, zahvaljujući Veneri koje će ući u njihovo polje posla. To može da se pokaže kao dobar izbor.

Zdravlje:

Lavovima se savjetuje da izbjegavaju pretjerivanja u jelu i piću tokom januara jer to može da se nepovoljno odrazi na njihovu liniju kao i na krvnu sliku. Potrebno je da budete umjereni u svemu, čak vam se preporučuje lakša dijeta sa više voćnih sokova i kuvanog povrća, a manje mesa i mliječnih proizvoda.
Previše briga ili veći fizički napori, takođe nisu preporučljivi za većinu Lavova. Stres i brige izazivaju pad imuniteta, što može dovesti do virusne upale. Kako biste to izbjegli, neophodno je da nađete više vremena za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju, više kretanja, a posebno više odmora i redovan san.

Srećni brojevi:

9, 14, 16, 20, 27


devicaDJEVICA

Posao:

Drage Djevice,
Tokom januara ćete biti u prilici da razvijate nove poslovne odnose, bolju saradnju u već postojećim poslovnim partnerstvima, a pružiće vam se i mogućnost da sklopite nov i unosan poslovni ugovor. U te svrhe ćete održavati česte sastanke. Dobar uspjeh vas očekuje ako je vaš posao javnog karaktera ili ako radite sa klijentima, kao i ako vaš posao uključuje održavanje poslovnih prezentacija ili neku vrstu edukacije. Vaš nastup i način rada će privlačiti pažnju drugih, a da li će ta pažnja biti pozitivna ili negativna zavisi isključivo od vas samih. Zbog toga već početkom mjeseca poradite na usavršavanju vašeg predstavljanja drugima i potrudite se da uklonite bilo šta što bi moglo da ostavi nepoželjan utisak na vaše poslovne partnere i klijente. U vašem poslu ćete imati i pritiske jer će konkurencija biti jaka. Mada će spoljni utisci, kao što su vaš izgled i poslovni bonton biti važni, od jednake će važnosti biti vaša sposobnost da publici ponudite lako primjenjiva, efikasna, jednostavna i finansijski održiva rješenja.
Većina Djevica će se naći pred izazovom da zablistaju, što im neće biti lako jer to nije u skladu sa njihovim često skromnim i povučenim karakterom. Osim tehničkih vještina, ocjenjivaće se i vaš osjećaj za sklad i formu, što će vam biti jak podsticaj da se potrudite i preteknete konkurenciju. Neke ljude, posebno one koji su previše samouvjereni i vole pretjerao da se eksponiraju, iznenadićete time što ćete svojim nastupom biti ispred njih i zasjenićete ih. To će vam, osim osjećaja ličnog zadovoljstva donijeti i zadovoljstvo u vidu punijeg novčanika. Finansije ćete poboljšati i ako investirate u marketing, a posebno u sebe, u smislu poboljšanja vaših radnih vještina.
Nezaposlene Djevice će tokom januara trebati da ulažu više napora u dokazivanju, kako bi uspjele da dobiju posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš bračni i emotivni život će biti pun uzbuđenja u ovom mjesecu. U vašem polju braka i partnerstva se nalaze Venera i Mars, što će vam otvoriti mogućnosti da sa voljenom osobom uživate u prijatnim zajedničkim trenucima. Svog partnera ćete željeti da obradujete i bićete skloni da ga idealizujete, što će on umjeti da cijeni i da vam uzvrati.
S druge strane, sve što niste rješavali na vrijeme, u drugoj polovini mjeseca može da vam unese nemir i neravnotežu u vezu ili brak. Problemi mogu nastati u vezi porodičnih i kućnih obaveza koje vi ili vaš partner ne ispunjavate onako kako ste se dogovorili. U vezi toga je važno da budete fer, pošteni i iskreni jedno prema drugome.
Ako ste slobodni:
Bićete raspoloženi za avanture i privlačiće vas uzbuđenja. Više nego obično ćete imati potrebu da se upustite u rizik i da izgubite u ljubavnoj igri nego što ćete ići na sigurno. Kada vas jedna osoba privuče, pokušaćete sve što je u vašoj moći da je osvojite i nećete se povlačiti niti predavati čak i ako i vama samima to djeluje kao nemoguća misija. Takav vaš stav će vam donijeti više uspjeha nego što se nadate. Moguća je nova veza koja će biti dobitna kombinacija.
Nešto starijim Djevicama, pokušaj da održe nešto što je prešlo u naviku i izgubilo svaku privlačnost, neće uspjeti i ta veza će se završiti fijaskom. Nemojte da žalite, jer vas ta osoba nije bila vrijedna.

Zdravlje:

Zdravlje će uglavnom dobro služiti Djevice tokom januara. Jedino na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste da izbjegavate tešku hranu i da preventivno uzimate više vitamina i tečnosti. To će vam ojačati imunitet, što će vam omogućiti da izbjegnete ili ublažite virusnu prehladu ili upalu koja je moguća uslijed promjenljivog vremena.
Kako vam je osim pojačanog imuniteta važna i optimalna fizička kondicija, preporučuju vam se rekreativne fizičke vježbe, bar dva do tri puta nedeljno. Ove vježbe možete da upražnjavate u nekom fitnes centru ili teretani, ali isto tako i kod kuće ukoliko za teretanu nemate dovoljno vremena uslijed drugih obaveza.

Srećni brojevi:

2, 7, 16, 20, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Vama mjesec januar donosi priliku da ispoljite svoju spoljašnjost, istaknete svoj šarm i steknete više popularnosti u svom radnom okruženju. Venera koja je predstavnik vas samih ulazi u znak Riba, dok je Jupiter u vašem, što vam daje snažan osjećaj za prave poteze u pravo vrijeme. Umjećete da se okružite ljudima koji će vam pomoći u ostvarivanju radnih planova i zadataka. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i intenziviraćete saradnju. Pratiće vas srećne okolnosti ali ne bi valjalo da se oslonite na čistu sreću. Na početku mjeseca bi trebalo da izdvojite vrijeme za obavljanje važnih razgovora sa poslovnim partnerima i saradnicima. Na tim sastancima je neophodno da još jednom pažljivo pregledate prethodno dogovorene planove i otklonite eventualne propuste. Biće potrebno da planove prilagodite novonastalim okolnostima. Neki dogovori i pregovori se mogu pokazati teškim i potrajati duže nego što vam odgovara. Oko nekih djelova zajedničkog projekta nećete moći da postignete potpunu saglasnost sa drugom stranom.
Najviše uspjeha u ovom mjesecu postići će Vage koje se bave poslovima vezanim za zdravlje i ljepotu. Ako se bavite kozmetikom ili ste vlasnik salona ljepote ili se bavite modnom industrijom, ovo je period kada ćete ulagati više napora u promociju svojih usluga što vam se može višestruko isplatiti. Važno je da na druge ljude, posebno ako radite sa klijentima, ostavite što bolji utisak. Osim vašeg nastupa i radne etike, vaš izgled će takođe biti od velike važnosti. Posebnu pažnju obratite na način na koji komunicirate sa drugima. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz ravnoteže, jer će takvih pokušaja biti. Ako izgubite kontrolu i planete, kažete nešto u afektu, to vam može umanjiti popularnost.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da pronađu novi posao ali neće biti zadovoljne radnim okruženjem.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Potrebno je da vaš bračni ili emotivni partner i vi udružite snage i složite se oko rješavanja prioritetnih stvari na polju porodice i zajedničkog života. U zajedničkom domu vam je potrebna bolja organizacija i disciplina. Što prije se prihvatite da sprovedete u djelo ono što je neophodno, to će vaš dom i porodično okruženje dobiti na kvalitetu.
S druge strane, obratite pažnju na ono što duže vrijeme stoji zanemareno u vašem odnosu sa partnerom. To su većinom situacije oko kojih ste imali nesuglasice ili nešto oko čega niste mogli da se složite. Ono što je između vas dvoje ostalo nedorečeno, može dovesti do većih nesuglasica sredinom mjeseca. Reagujte na vrijeme.
Ako ste slobodni:
Vaš ljubavni život će biti promjenljiv i dinamičan. Dešavaće vam se trenuci velike sreće koji će se smjenjivati sa pesimizmom i razočarenjem. Upoznaćete osobu koja će vam se svidjeti i koju ćete idealizovati jer će vam djelovati kao ostvarenje vaših snova. Simpatije će biti obostrane i vrlo lako možete započeti novu vezu. Nakon toga ćete zaključiti da vaš izabranik nije idealan kao što ste stekli utisak na početku.
Starije Vage neće moći da se odluče da li da prihvate udvaranje nekoga ko im se dopada jer će naslućivati da druga strana želi samo prolaznu avanturu, dok će njima trebati više od avanture.

Zdravlje:

Potrebno je da obratite više pažnje svom zdravlju tokom ovog mjeseca. Na prvom mjestu vam je važna optimalna fizička kondicija, kako bi i vaš imunitet ostao na potrebnom nivou. Veće oscilacije vremena i spoljne temperature mogu izazvati prehladu. Ako ne reagujete na vrijeme, prehlada bi mogla da se pogorša. Preventiva treba da bude na prvom mjestu.
U svrhu poboljšanja imuniteta dobro će vam doći matični mleč i uopšte med i proizvodi od meda. Ako imate otežanu cirkulaciju i ako ste izloženi većim naporima uslijed brojnih obaveza, masaža uz aromaterapiju bi vam prijala. U slučaju prehlade, inhalacija mentom pokazaće se blagotvornom.

Srećni brojevi:

6, 10, 14, 19, 23


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Januar vam je pogodan za dogovore oko novih poslovnih projekata i učvršćivanje već postojećih veza i kontakata. Na početku mjeseca se pozabavite finansijama. Razmotrite pažljivo investicije i troškove u vezi aktuelnih poslovnih projekata ali i onih koje ćete tek da dogovorarate, organizujete i početi da realizujete. Uočićete da postoji jedan dio u vašim planovima koji je neophodno pažljivije analizirati i revidirati. To će vam uštedeti nepotrebne troškove. Vaš predstavnik Mars prolazi kroz vaše polje kreativnosti, gdje mu se pridružuje i Venera, tako da ćete imati uspjeha u poslovima gdje vaše kreativne sposobnosti mogu da dođu do izražaja i gdje su rješenja takvog tipa neophodna. Takođe ćete imati uspjeha i ako se bavite oblastima zabave i ugostiteljstva. Pružiće vam se prilika da radite dodatni posao koji bi mogao pozitivno da utiče na vaše finansije. U takvoj vrsti rada ćete moći da spojite zadovoljstvo sa korisnim. Bićete više nego inače u prilici da osjećate zadovoljstvo onim što budete radili i rezultatima koje budete ostvarivali.
Vaš takmičarski duh će biti probuđen tokom januara i bićete spremni da više poleta i snage ulažete u obavljanje poslovnih zadataka. S druge strane, nedostajaće vam umjerenost. Potrebno je da budete pažljivi i da izbjegavate da ulazite u poslovne, a posebno u finansijske rizike. Pred vama će se naći veliki izazovi i bićete skloni da precjenjujete svoje mogućnosti, što vas može uvući u situacije gdje možete da se nađete na gubitku. Ovaj mjesec vam nije pogodan za veće investicije, posebno za one koje su povezane sa dugoročnim i velikim projektima. Ono što će vam donijeti očekivane dobitke odnosi se na već započete i provjerene radne zadatke i ciljeve.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti šansu za honorarni ili privremeni posao. Prihvatite, možete samo da dobijete.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš odnos sa bračnim ili emotivnim partnerom će biti ispunjen strastima ali to neće biti nekontrolisane strasti koje će izazivati nesklad u vašim odnosima, nego ćete sa više entuzijazma i pozitivne energije pristupati jedno drugome. Partner će vam postati privlačniji i osjetićete prema njemu-njoj nešto što ste davno osjećali. To će vas zbližiti.
Bićete u mogućnosti da sa voljenom osobom više nego obično izlazite na mjesta koja volite da posjećujete. Uživaćete u zajedničkoj zabavi. Jedino na šta treba da obratite pažnju je da ćete biti skloni neumjerenom trošenju na zabavu, što može istanjiti vaš novčanik. Voljenu osobu ćete iznenaditi poklonom ili ispunjenim obećanjem.
Ako ste slobodni:
Ovaj mjesec će vam biti vrlo dinamičan i uzbudljiv na polju ljubavi. Seksualne igre vam nisu strane ali ćete se naći pred izazovom koji je i za vas težak. S jedne strane ćete biti u mogućnosti da imate više neobaveznih veza i avantura, dok će vas jedna osoba privući više od ostalih i u koju ćete se zaljubiti i poželjeti mnogo više od prolazne avanture i seksa. Ono što će vas staviti u veliku dilemu je – da li druga osoba želi isto sa vama ili joj niste važni u tom smislu?
Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će im se dopasti ali će ubrzo otkriti da se toj osobi dopada još neko. To lako može u njima da probudi ljubomoru i da prouzrokuje sukobe na toj relaciji.

Zdravlje:

Zdravlje će većini Škorpiona biti osjetljivo, pa se savjetuje preventiva. Najviše će vam biti osjetljivo grlo, gdje može da dođe do prehlade ili upale praćenom visokom temperaturom, čak i kratkotrajnim gubitkom glasa. Da biste to ublažili, neophodno je da uzimate više vitamina i tečnosti. Uglavnom pijte vodu ili limunadu ali ne hladnu, već sobne temperature.
Moguće je povremeno variranje krvnog pritiska, što se može ublažiti tako što ćete izbjegavati pretjerane napore i što ćete se odmarati kada je to potrebno, umjesto da pretjerujete u dokazivanju kako možete više od ostalih da izdržite. Potrebna vam je pojačana ishrana, ali ne teška hrana, već lakša ali kalorična.

Srećni brojevi:

1, 9, 13, 17, 22


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Januar će Strijelčevima započeti sa već unaprijed zamišljenom vizijom kako započeti novu poslovnu godinu. Usmjerićete se na razradu i razvoj velikih poslovnih projekata koji mogu da vam dobnesu dugoročnu dobit, ali koji su isto tako zahtjevni i i zahtjevaju veliku mrežu saradnika. Na početku mjeseca je važno da vaše planove još jednom pretresete i pozabavite se detaljima, kako biste uočili eventualne propuste i izbjegli da vas uspore u realizaciji i razvoju onoga što namjeravate da započnete i onoga što je već u toku. Oslonite se na pouzdane saradnike, naročito one sa kojima već duži niz godina ostvarujete plodnu saradnju. Potreban vam je i dobar investicioni plan i razrađena infrastruktura. Većinom ćete imati potrebna materijalna i radna sredstva. Ako je potrebno, investirajte u kupovinu novih radnih sredstava i remont onih koja su vam neophodna. Investiranje u saradnike koji su vam važni i koji vam mogu donijeti značajan profit će se pokazati kao mudra odluka. Umjećete dobro da kalkulišete i da upravljate finansijama, što će vam donijeti dobitke.
Sve što se tiče administrativnog dijela posla treba da bude na svom mjestu. Naročito je važno da budete pažljivi po tom pitanju i da se ne upuštate u nešto što nema potrebno pravno i administrativno pokriće. Ovo naročito važi ako se bavite oblastima građevinarstva, prometom nekretnina i zemljišta ili poljoprivredom. Takođe, čuvajte se konkurencije jer će biti pokušaja da se jedan vama važan poslovni projekat omete, tako što će neko pokušati da poljulja vaš poslovni ugled nekakvim spletkama ili podmetanjem iz vaših leđa. Ako ste vlasnik privatnog preduzeća, obratite pažnju s kim poslujete i u šta investirate.
Nezaposleni Strijelčevi mogu dobiti posao kao saradnici na nekom projektu. Umjeće da privuku sebi dobitke.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U svom bračnom ili emotivnom partneru počećete da primjećujete vrijednosti koje ranije niste primjećivali u dovoljnoj mjeri. Uvidjećete da vaš partner posjeduje potencijale za nešto što vama znači i što će vas prijatno iznenaditi, tako da ćete biti ponosni na svog partnera. Poželjećete da ga zbog toga nagradite nekim gestom ili poklonom.
Prepustite ponekad voljenoj osobi da pokaže inicijativu i prihvatite prijedlog za zajednički provod. Vaš partner nije zaboravio šta volite, na koja mjesta rado izlazite i šta uvijek može da vas zabavi i razonodi. Osim zajedničkog izlaska, prijaće vam i da više vremena provodite kod kuće, okruženi članovima svoje porodice.
Ako ste slobodni:
Već na početku januara očekuju vas novi susreti i poznanstva, ali i susret sa jednom osobom koju ste poznavali od ranije ili bili sa njom u vezi. Bićete neodlučni da li da pokušate ponovo sa bivšom vezom ili da nastavite svojim putem, ka novim iskustvima. Veće šanse su da nećete popustiti, već ćete se odlučiti da ne obnavljate ono što u prošlosti nije potrajalo. Tragaćete za nekim ko će pokazati da umije da cijeni vaše vrijednosti, za nekim u kome ćete vidjeti potencijale za sklad.
Nešto starijim Strijelcima će se pružiti šansa da isprave propuste u odnosu sa simpatijom iz prošlosti. Bićete raspoloženi da dajete novu šansu i da i sami dobijete priliku da ovog puta bude bolje, i ne samo bolje nego skladno i na duge staze.

Zdravlje:

Zdravstvena situacija će vam biti većim dijelom stabilna. Vaš imunitet je pojačan, ali je važno da budete u pokretu i da održavate fizičku kondiciju, kako bi tako i ostalo. U tu svrhu bi vam prijao program vježbi u teterani ili fitnes klubu dva-tri puta u toku svake sedmice. Joga sa vježbama disanja će takođe podići vaš nivo energije.
Budite pažljivi sa ishranom, jer ćete biti podložni želudačnim smetnjama i uopšte će vam probava biti osjetljivija tokom januara. Izbjegavajte teško svarljivu i previše začinjenu hranu. Brokoli, svježa riba i organski gajeno povrće kuvano na pari će blagotvorno uticati na vaš želudac. Morske alge kao dodatak ishrani, poslužiće izbacivanju štetnih materija.

Srećni brojevi:

7, 12, 15, 19, 22


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Tokom januara nećete imati želju da se eksponirate kroz poslovne aktivnosti i da budete u prvom planu. Više će vas zanimati da svoje poslove vodite iz pozadine, tako što ćete izdati naloge podređenim osobama. Ako ste vlasnik svog preduzeća imaćete više povjerenja u svoje zaposlene i u saradnike. Najviše ćete vremena provoditi u izradi novih planova, kao i u poslovnim pregovorima i istraživanju tržišta. Potrebne su vam validne informacije koje će vam pomoći da plasirate vaše proizvode i da ostvarite dobit. Bićete u svakodnevnom kontaktu sa dobavljačima i distributerima. Počećete da izgrađujete novu mrežu poslovnih saradnika i reorganizovaćete svoje kontakte. Planirate mnogo sastanaka u ovom mjesecu jer vam je jasno da je takav pristup poslu neophodan kako biste se probili i proširili svoj uticaj ali i kako biste trenutne pozicije očvrsnuli i stabilizovali. U svamu ovome je važno da više pažnje obratite finansijama. Od sredine mjeseca bićete izloženi finansijskim pritiscima i ne bi valjalo da ulazite u velike troškove i zaduživanja.
Vaše pregovaračke i organizacione sposobnosti će doći do pojačanog i pozitivnog izražaja ali računajte i na to da ćete imati teške i naporne pregovore oko nekih planova i projekata u drugoj polovini mjeseca. Sve ono što propustite da predvidite prilikom planiranja važnih projekata usporiće vas u pregovorima jer će se upravo oko djelova u kojima niste dovoljno stručni povesti najviše polemike i spornih pitanja. Dobar uspjeh vas očekuje ako se bavite oblastima komunikacija, saobraćaja i prosvjete. Bićete više nego obično u pokretu. Takođe vas očekuju dobici ako se bavite nekim vidom trgovine, uglavnom lokalnog tipa.
Nezaposleni jarčevi bi trebali da se potrude i da se angažuju oko nalaženja novog posla. Sjedenje i čekanje se ne isplati.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš emotivni ili bračni partner smatra da ste ćutljivi i da nerado pokazujete svoja osjećanja. Iznenadiće se koliko ćete u toku ovog mjeseca biti pričljivi i koliko ćete imati prijedloga u vezi zajedničkih aktivnosti. Neke teme koje su duže vrijeme čekale da dođu na red biće lako i na obostranu radost riješene, što će vas zbližiti.
Više ćete vremena provoditi u krugu porodice. Sa voljenom osobom ćete ostvariti jedan zajednički cilj koji će vam osim zajedničkog zadovoljstva pozitivno uticati na zajedničke finansije i donijeti vam još drugih pogodnosti. Za one koji imaju porodičnu firmu, ovo će biti posebno naglašeno.
Ako ste slobodni:
Imate pamćenje na kojem bi vam mnogi pozavidjeli. Niste zaboravili kako vas je neko ko vam se dopao i sa kim ste se nadali da ćete imati skladnu vezu, izigrao i ostavio kada ste povjerovali da je to partner vaših snova. U ovom mjesecu ćete imati priliku da mu to vratite na način kako samo vi to umijete. Budite ipak pažljivi na riječima, jer ćete riječima umijeti da povrijedite nekog više nego što biste željeli. S druge strane, svidjeće vam se osoba koja će vam uputiti kompliment.
Nešto starijim Jarčevima pažnju će privući osoba koja je često u njihovoj blizini, koju svakodnevno sreću na putu do prodavnice i koja im se uvijek prijatno osmjehne. Predložite joj sastanak i nećete se razočarati.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti uglavnom dobro. Potrebno je samo da pazite da se ne prehladite, jer će vam u ovom mjesecu biti osjetljivi disajni organi. Ako budete previše izloženi zagađenom vazduhu u gradskim sredinama, moguć je bronhitis. Lakša prehlada je takođe moguća. Preventiva je u češćim odlascima u prirodu i toplim čajevima.
Potrebno vam je više kretanja i psihofizičke relaksacije. Idite u šetnju kad god ste u prilici. Vježbe disanja, joga i povremena masaža će obnoviti rezerve vaše energije i osjećaćete se odmorno i puni snage. Prijalo bi vam da ishrani dodate sušeno voće i semenke suncokreta i bundeve.

Srećni brojevi:

4, 8, 9, 14, 19


vodolija
VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Ako niste sigurni kako da se organizujete finansijski, u šta da investirate i kako da svoju finansijsku situaciju učinite stabilnijom, pomoć u ovome će vam pružiti Venera koja će u januaru tranzitirati kroz vaše polje novca. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate svoju poslovnu i finansijsku situaciju i gdje da investirate, koje će vam oblasti i kakvi potezi donositi dobitke. Ovo će biti posebno značajno za one Vodolije koje se bave finansijskim oblastima, investicijama, ekonomijom i bankarstvom. Ukoliko poslujete sa inostranstvom ili se bavite uvozom i distribucijom uvozne robe, posebno kozmetike ali i boja i lakova, imaćete brojne mogućnosti za proširivanje poslovanja, za poboljšanje saradnje i za ostvarenje višeg profita od uobičajenog. Izbjegavajte poslovanje sa sumnjivim osobama, a posebno izbjegavajte mutne radnje i nelegalne tokove novca, jer vam to može naneti gubitke. Bez obzira na povoljne prilike za dobitke i bolji obrt novca, izbjegavajte rizike i pretjerivanja i budite svjesni svojih mogućnosti i granica. Važno je da imate mjeru u svemu.
Koristi možete imati od poslovnih putovanja. Kako vam je saradnja sa inostranstvom dobro postavljena, mogli biste održati uspješnu promociju onoga čime se poslovno bavite potencijalnim partnerima iz inostranstva koji će pokazati interesovanje. Januar vam je pogodan mjesec za poboljšanje vaših znanja i radnih vještina, kao i za sticanje korisnih informacija. U tu svrhu možete posjećivati stručne kurseve i seminare. Ako ste vlasnik privatnog preduzeća, organizujte stručnu obuku za vaše zaposlene u cilju poboljšanja njihovih radnih vještina. Usmjerite se na ono gdje ste zaista stručni i izbjegavajte upuštanje u oblasti gdje nemate nikakvog znanja niti iskustva.
Nezaposlene Vodolije mogu dobiti ponudu za rad u inostranstvu, ako su za to već aplicirale.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bračnom ili emotivnom partneru ste još ranije obećali izlazak, provod, druženje sa zajedničkim prijateljima. Početkom mjeseca imate dovoljno vremena i bićete u mogućnosti da to obećanje ispunite. Pazite da ne zaboravite, jer će se to nepovoljno odraziti na vaš odnos. Moglo bi da dođe do zahlađenja.
Više druženja, posjete prijateljima, zabave kako kod njih tako i kod vas uneće potrebnu dinamiku u vaš odnos sa partnerom. Nešto ćete pokloniti voljenoj osobi čime ćete pokazati koliko vam je stalo i koliko cijenite njene kvalitete. Vaš partner će biti pun inicijative i to će na vas djelovati podsticajno. Uživaćete u zajedničkim trenucima.
Ako ste slobodni:
Osoba sa kojom ste bili u prijateljskim odnosima približila vam se više nego što ste se nadali i otišli ste korak dalje od prijateljstva. Bićete u dilemi da li da se pretvarate da se ništa nije dogodilo i da nastavite da se družite bez obaveza ili da započnete emotivnu vezu. Nesigurni ste zbog toga što vam je do te osobe stalo i ne biste da dođete u situaciju gdje će se stvari zakomplikovati. Bolje ostanite prijatelji. Pojaviće se već neko potpuno novi za vezu.
Nešto starijim Vodolijama će se ukazati prilika za avanturu sa osobom koju poznaju kroz poslovne aktivnosti. Ipak, ne bi bilo mudro da to bude osoba koja vam je nadređena. Slabe su mogućnosti da to pređe u nešto ozbiljno.

Zdravlje:

Vodolije će biti dobrog zdravlja u januaru. Ono što je kod vas često osjetljivo, a to su zglobovi, mogu i ovog mjeseca da vam prave povremene smetnje. Nagle promjene vremena i niže temperature mogu izazivati lakše bolove u zglobovima i prolaznu prehladu grla. S druge strane, imunitet će vam biti u porastu, pa neće biti većih smetnji zdravlja.
Preporučuje vam se da nađete dovoljno vremena za odmor i šetnju u prirodi. Svjež i čist vazduh su vam u ovom mjesecu važni da biste imali više snage za izazove na raznim životnim poljima. Od ishrane vam se savjetuje da smanjite šećer i slatkiše uopšte i da pojačate unos tečnosti sa dodatkom vitamina. Npr. cijeđeni sokovi na prirodnoj bazi.

Srećni brojevi:

8, 15, 18, 22, 27


Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu pozovite naše astrologe na:

095/700-007

ili stupite u kontakt sa astrolozima putem SMS poruka, tu su 24h dnevno da vam pomognu i odgovore na sva vaša pitanja.


ribeRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Januar vam donosi raznovrsne mogućnosti na poslovnom polju. Ako se bavite zabavom, estradom ili umjetnošću, očekuje vas pojačana inspiracija i maštovitost u iznalaženju načina da poboljšate svoju poslovnu ponudu i privučete pažnju. Uspjeh možete postići u poslovima gdje vi sami treba da dođete do izražaja ili gdje vaš izgled i pojava imaju primarnu ulogu. Ovo je posebno važno Ribama koje se bave nastupima, manekenstvom, fotografijom, filmom. Venera ulazi u vaš znak, a kako je tu egzaltirana, vama će dati na izgledu i ljepoti, pojačaće vaš šarm i učiniti da zablistate. Doći će do pojačanog izražaja i vaša poslovna etika. Kolegama, poslovnim partnerima, klijentima i uopšte osobama koje budete sretali na poslu i kroz posao, pristupaćete otvoreno, ljubazno, puni topline, što će vam donositi pozitivne poene. Vaša spremnost da izađete svima u susret otvoriće vam mnoga vrata, tako da možete da sklopite bar jedan ili više unosnih ugovora koji će vam donijeti dobitke u nastupajućem periodu.
Imaćete dobar osjećaj za ljepotu, formu, boje, tonove, nijanse. Nastupaćete sa stilom, čak ćete i vaše radno mjesto preurediti tako da na druge ostavi snažan utisak. Do pojačanog izražaja će doći i vaše menadžerske sposobnosti. Zahvaljujući tome, možete se probiti do vrha u vašem radnom okruženju i preuzeti ulogu menadžera tima. Poslodavci i nadređeni će biti oduševljeni vašim rezultatima i sposobnostima koje nisu uspjeli do sada da uoče kod vas. Budite jedino pažljivi kada se radi o velikim i dugoročnim poslovnim projektima. Osjećaj za mjeru vam je ovdje neophodan, jer ćete biti skloni da prihvatate nemoguće izazove ili postavljate pretjerane zahtjeve sebi.
Nezaposlene Ribe će biti u stanju da skrenu pažnju na sebe potencijalnim poslodavcima, što im može donijeti novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš bračni partner i vi bićete međusobno usklađeni i umjećete da osmisite zajedničke trenutke i da budete srećni. Vaš partner će djelovati pomalo zbunjeno u nekim trenucima i nedostajaće mu ideje, dok ćete vi biti puni ideja kako da se zabavite i šta da učinite kako biste voljenu osobu podstakli i motivisali.
Potrebno je da više pažnje pružite voljenoj osobi. Ovog mjeseca ćete imati potrebu da se istaknete i bićete zapaženi, tako da ćete privlačiti pažnju drugih, a to kod vašeg partnera može izazvati ljubomoru i osjećaj zapostavljenosti. Zbog toga je neophodno da nađete ravnotežu između poslovnih ciljeva i privatnog života.
Ako ste slobodni:
Vaš blistavi izgled i kreativan način izražavanja će vam privući brojne udvarače. Ovo je jedan od retkih momenata u godini kada ste u prilici da birate i kada se svi takmiče da vam se dopadnu. Od brojnih potencijalnih kandidata zaključićete kako vam gotovo niko nije dorastao. Vama je potreban neko ko će moći da vas podrži u ostvarenju vaših ciljeva, a ne samo da vam govori kako ste lijepi i sjajni.
Nešto starijim Ribama će biti jednostavno da odaberu nekog s kim će započeti novu vezu. Ono što će ih staviti u dilemu kada uđu u vezu, biće šta dalje. Partner neće imati inicijativu. Zapravo, pokazaće se lenštinom.

Zdravlje:

Zdravlje će početkom mjeseca biti osjetljivo za većinu rođenih u znaku Riba, ali će se to već u drugoj polovini mjeseca poboljšati i očekuje ih jačanje imuniteta. Izbjegavajte pretjerivanje svake vrste, posebno u jelu, piću i ostalim zadovoljstvima. Više odmora i umjerena ishrana, uz zdrave životne navike je ono što vam je sada potrebno.
Kozmetički tretman, posjeta salonu ljepote, masaža, kao i sve ono što doprinosi podizanju energije i vašoj ličnoj ljepoti vam se preporučuje u januaru. Zdrava ishrana je takođe važna za dobro zdravlje i pojačanu energiju. Egzotično južno voće, kivi, mango, laneno seme i dodatak ishrani u vidu maslinovog ulja djelovaće blagotvorno na vaše zdravlje.

Srećni brojevi:

3, 9, 11, 15, 23


Mjesečni horoskop za januar pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Astrolozi.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com