Početna » SPORT » Rukomet » Dragana Cvijić rekla “zbogom”?

Dragana Cvijić rekla “zbogom”?

Dragana Cvijić već dvije godine ne igra za reprezentaciju Srbije, a kaže da će se to nastaviti.

Pivotmenka Budućnosti odlučila je sa još tri rukometašice da bojkotuje bivšeg selektora Boškovića. Njih četiri poziv nijesu dobile ni od Dragice Đurić.

“Ja sam poslije Evropskog prvenstva 2014, kada smo ispale u grupi od reprezentacije Slovačke, rekla da se više neću odazivati dok se neke stvari ne promjene. Da me je Dragica zvala ja bih joj se zahvalila na pozivu, ali se ne bih odazvala. Imala sam problema sa koljenom, a nedugo poslije toga sam se i operisala. Moja trenutna odluka je da želim da se odmorim od nacionalnog tima. Žao mi je zbog toga, to sam odlučila kada se sve to izdešavalo i defintivno sam ostala pri tome. Smatram da je vrijeme da odem u penziju što se tiče nacionalnog tima” – kazala je Dragana za “b92”.

Ona smatra da Budućnost ove sezone može do kraja u Ligi šampiona.

“Iako je ove godine Liga šampiona mnogo jača nego prošle, smatram da možemo da ponovimo uspjehe. Malo smo slabije na poziciji lijevog i desnog krila, ali mislim da ćemo mi to sve da nadoknadimo i da ćemo uspjeti da se plasiramo na F4. Moj cilj je da osvojimo i treću titulu sa ovim klubom i mi radimo na tome. Najvažnije je da sve budemo zdrave “, zaključila je Dragana Cvijić.

Check Also

Zatvor u Spužu

Osumnjičeni za ubistvo stražara “Plantaža” izručen Crnoj Gori

Iz Srbije je juče Podgorici isporučen S.R. (29) iz Kragujevca, osumnjičen za teško ubistvo stražara firme ...

RAMA OPET U UJEDINJENU KOSOVA I ALBANIJE: Evo šta je PORUČIO albanski predsjednik

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da, ako perspektiva za članstvo zapadnog Balkana u Evropsku ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *