VELEMAJSTOR O MAJSTORU: Dejan je odličan trener i izvanredan čovjek! - Volim Podgoricu

VELEMAJSTOR O MAJSTORU: Dejan je odličan trener i izvanredan čovjek!

Trener Fenerbahčea Željko Obradović biranim riječima govorio je o strategu Crvene zvezde Dejanu Radonjiću pred večerašnji duel dva tima u Evroligi.

Strateg vicešampiona Evrope svjestan je da njegov tim čeka paklena atmosfera u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

“Odličan trener i izvanredan čovjek. Rijetkost je u današnje vrijeme sresti nekog ko se tako pristojno i lijepo ponaša i govori o protivnicima na način na koji to radi Dejan Radonjić. Meni je drago da sam još davno, dok je bio igrač, prepoznao da Dejan može da bude dobar trener i on je izrastao u takvog”, rekao je Obradović.

Popularni Žoc istakao je da je Zvezda u odličnoj seriji jer je pobijedila u četiri od posljednjih pet mečeva u Evroligi.

“Sastajemo se sa timom koji je u ovom trenutku vjerovatno u najboljoj formi, od svih 16 evroligaša. Igraju veoma dobru košarku, veoma agresivno u odbrani, sa jasnom idejom u napadu, a imaju i ono što je prepoznato u anketi generalnih menadžera Evrolige – najbolju publiku, najbolji ambijent, što itekako utiče na igre Crvene zvezde u Beogradu, bilo da se igra ovdje ili u Areni. Ti igrači zaslužuju takvu podršku, jer igraju na izvanredan način. Jedino mogu da im čestitam na svemu što su do sada uradili”, poručio je Obradović.

Crvena zvezda i Fenerbahče sastaće se večeras od 20.45.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com