Andrija je “KUVAN”, evo kad će SVADBA! - Volim Podgoricu

Andrija je “KUVAN”, evo kad će SVADBA!

Andrija MIlošević se sa budućom suprugom uselio u stan od 120 kvadrata u blizini Hipodroma, za koji je prije više od godinu i po iskeširao čak 200.000 evra.

Kako “Kurir” saznaje, glumački par, koji je u vezi četiri godine, navikao se na život pod istim krovom i uveliko planira vjenčanje u septembru.

– Kada je Andrija 2015. kupio stan na Banovom brdu, znao je da će se u njega useliti s djevojkom, ali se preseljenje odužilo. Zbog čestih putovanja nije imao vremena da se posveti sređivanju stana, pa je njegova djevojka umiješala prste – priča naš izvor.

– Sandra je svakog dana ponavljala Andriji da treba da se posveti uređenju nekretnine, a i ona je neke obaveze preuzela na sebe. Ona je stan uredila do perfekcije i Andrija nije imao nikakvih zamjerki. Krajem prošle godine konačno su se stekli uslovi da se usele u Andrijin stan. Otkako su započeli zajednički život, sve im je nekako krenulo nabolje. Oboje žele da što prije zasnuju porodicu jer se mnogo vole i odlično slažu – završava sagovornik “Kurira”.

 

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com