PODRŽIMO AKCIJU, POMOZIMO DJECI OBOLJELOJ OD KANCERA - Volim Podgoricu

PODRŽIMO AKCIJU, POMOZIMO DJECI OBOLJELOJ OD KANCERA

Kuća mode i ljepote „Zoran“ i Humanitarna organizacija „Budi human“ organizuju „Be Human Hair Show“  za djecu oboljelu od karcinoma, a cjelokupan prihod biće uplaćen NVO „Fenix“ – Udruženju roditelja djece oboljele od dječjeg kancera.

Humanitarno veče „BE HUMAN HAIR SHOW“ odžaće se u KIC „Budo Tomović“, 22. januara sa početkom u 19,30 časova u KIC „Budo Tomović“.

Ulaznice se mogu kupiti svakog dana u Delta City-ju po cijeni od 10, 15 i 20 eura, a cjelokupan iznos biće iskorišten za opremanje dječjeg odjeljenja na onkologiji.

U programu učestvuju najveća imena frizerske struke iz Crne Gore i regiona – Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, i BiH koji će publiku upoznati sa aktuelnim trendovima iz ove oblasti. Prisutni će uživati u performansima svjetski priznatih imena, a vizulene efekte će ispratiti i muzičke numere priznatih umjetnika, prijatelja projekta.

Gosti večeri nasutpiće u nekoliko timova:

Champion team: Dragan Andrejić, Zorana Vukčević, Marko Marković, Eldin Krivošić, Miloš Koborski (Srbija, Crna Gora)

Barber team: Dragan Marović, Alen Demirović, Davor Pejović, Veljo Stevanović

Specijalni gosti: Stevo Pavlović (Slovenija), Lidija Štokić (Hrvatska), Senad Šehić (BiH), Stipe Filipović Ivanovski (Makedonija) i Branko Petrović (Srbija)

Prisutni će uživati u muzičkim numerama ozbiljne muzike u izvođenju Kvarteta i performansu Slavka Kalezića.

U okviru manifestacije, održaće se i WORKSHOP „Look&Learn“ Stevo Pavlović, 22. januara u 14 časova, sala „Dodest“.

Kuća mode i ljepote „Zoran“ dugi niz godina organizuje atraktivne revije širom Balkana i Evrope, a realizacijom ovog događaja želi da afirmiše društveno odgovorno djelovanje i humanitarni rad. NVO „Budi human“, na čijem čelu je Suad Lukačević, je osnovana upravo iz razloga da manifestacije ovog tipa pretvori u tradiciju.

Podržimo manifestaciju i doprinijesimo njenoj masovnosti, a time i prikupljanju više sredstava koja će djeci oboljeloj od kancera omogućiti kvalitetnije liječenje i povećati šanse za ozdravljenje i normalan život.

Sve informacije mogu se dobiiti na brojevima telefona 068 828 172 i 068 828 178, svakog radnog dana od 10 do 16 časova.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com