PRVI CG TELEFON: Akcija televizija za pomoć djeci koja se bore sa kancerom - Volim Podgoricu

PRVI CG TELEFON: Akcija televizija za pomoć djeci koja se bore sa kancerom

Televizija Crne Gore, Vijesti, Prva Tv i Atlas Tv organizovaće 13. februara prvi crnogorski Teleton – akciju u kojoj će u jedan fond prikupititi novac za liječenje što većeg broja djece koja se bore sa kancerom i moraju da se liječe u inostranstvu, a Fond zdravstva, iz bilo kog razloga, ne pokriva troškove.

Ujedinjena Crna Gora prikupila je  200.000 eura potrebnih za liječenje Selene Mandić za samo 48 sati. Selena i njena porodica zahvalili su se svima na velikom talasu dobrote koji je ujedinio zemlju i ojačani dobrim željama nastavljaju svoju borbu protiv teške bolesti.

I udruženi mediji nastavljaju da prikupljaju pomoć za svu djecu koja se bore sa kancerom

“Poznate ličnosti – sportisti i sportiskinje, pjevači i pjevačice, glumci i svi drugi koje volite i poznajete sa ekrana, razgovaraće telefonom sa svima koji pozovu Teleton broj, a novac ide u fond Budi human. Tu će se sliti i sve sms-poruke koje budete slali na 14543 sa opcijom koja će narodnih dana biti poznata.Pozivamo kompanije i institucije da se pridruže donacijama, kao i mrežu volontera koja svih ovih mjeseci pokazuje čitavoj zemlji što znače solidarnost i humanost.

Televizije će, ujedinjeno i istovremeno, prenositi taj događaj.Budite dio prvog crnogorskog Teletona, za svu našu djecu koja se bore sa kancerom.”, navodi se u zajedničkom saopštenju televizijskih kuća.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com