Početna » SPORT » Fudbal » Podgoričanin Bojan jedan od najvećih talenata u Evropi

Podgoričanin Bojan jedan od najvećih talenata u Evropi

Zvanicno igrac generacije Bojan Prelevic i jedan od najvecih evropskih talenata uskoro ce ucestvovati sa Crvenom Zvezdom na turniru u Italiji .Sa njom je vec dva put osvojio zlatna odlicja u Igalu na Citi polino turniru i Trebinju na memorijalnom turniru ,,Ljubinko Aksam” .

Takodje skauti koji ga prate izlozili su plan za ovu godinu i da ce prva perjanica Kalca i djetic generacija Crne Gore 7-11 godina ici u Italiju u aprilu a ime kluba ce se ubrzo znati a zatim u junu u Njemackoj . Oba puta ce to biti probe i usavrsavanja u nekom od najvecih klubova te dvije zemlje . Bojan je trenutno sa obije gen 2005 i 2006 na prvim mjestima u ligi i jesenji prvaci su tim rezultatom napravile najveci uspjeh kluba . Ekipu vodi u gen 2005 i 2006 trener Zeljko Mrdjenovic.

Bojan je inace posle kampova Rome i Partizana usavrsavao se u takmicarima Zvezde Atalante Dinama a imao je i ubjedljivo najbolji rezultat na kampu u Madridu i postigao 10 golova i tri gol asistencije od 17 koliko je Real dao . Dobija nove pozive ali drzi se putanje sa agencijom koja ga je prva primijetila jos oktobra 2014 na kampovima . Osvajac je svih ekipnih i pojedinacnih priznanja u Crnoj Gori u Djetic ligi ,Cross turniru ,Zimskom turniru,Trofeju Podgorice i Djetic kupa a proglasen je za igraca godine a trener Mrdjenovic za trenera godine glasovima drugih kapitena i trenera .Sa deset godina ne pamti se da je neko ostvario takve rezultate i zavrijedio paznju agencije koja ga prati svim mjerama u razvoju .

To je za svaku pohvalu i uvijek ponovni pozivi ovih klubova daju dokaz svemu ali on cvrsto zeli da se njegovi rezultati samo cijene jer kako on kaze on nikada nije stigao do trofeja porazima nego pobjedama .Za sve uspjehe i treninge imaju razumijevanja u skoli Stampar Makarije a za sve nauceno duguje zahvalnost trenerima Mrdjenovicu, Scepanovicu i Grdinicu .Veliku podrsku mu pruza njegova porodica i navijaci kojih ima sirom Podgorice a njegov brzi prenos lopte sa sjajnim osjecajem za igru i prostor, njegove ideje i vrhunska realizacija sa odlicnim driblingom i topovskim i veoma preciznim udarcem i tako vec cetiri godine ima kontinuitet rezultata. Najznacajnije je sto je osim u Djetic ligi i na velikim terenima na sest takmicenja prikazao iste rezultate pa i sa reprezentacijom Djetic lige kada je proglasen za najboljeg igraca Dalmatinko kupa u Hrvatskoj.

Check Also

12 tajni karme koje mijenjaju život

Što je karma? Riječ karma je sanskrtskog porijekla i označava akciju. Ona je ekvivalent Newtonovom ...

Otvaranje prve faze Luštice Bay 11. avgusta (VIDEO)

Prva faza razvoja novog turističkog grada na Jadranu Luštica Bay odvija se prema očekivanjima a ...

3 Komentari

 1. montenegrina

  Ovo nije tacno!!!!
  2006 za proslu sezonu nije kalco osvojio nego ELEKTRON.

  Vi novinari prvo provjerite informacije pa pisite a ne sve sto naum pane Bojanovom ocu vi objavite…
  Dijete bas i nije taj talenat no ga otac gura svuda i forsira novinare..O njegovim putesestvijima po Njemackoj i Spaniji evo godinama njegov otac prica…svako dijete mozeda ode jer su to kampovi…
  Ko prati djetic ligu….a prate svi roditelji pitajte njih…samona turnire u Podgorici se nije pokazao.
  a turnir u januar u Dadex za 2006 isto je osvojio ELEKTRON.
  TATA Bojanov treba da shvati zelje su jedno a mogucnosti drugo.
  Ostavi to dijete nek igra lopte…pa ti pocni da treniras

 2. Kalco je prvi na tabeli u jesenjem dijelu u obije generacije 2005 i 2006 . A Bojanu svi putevi placeni u Njemackoj Italiji i sa Zvezdom i to govori koliko se cijeni. Ovdje je Kalco bio osvajac titule 2015 a Bojan proglasen za igraca i strijelca generacije. Ove 2017 Kalco je trenutno prvi u oba godista za kija in igra i Bojan je dao 72 gola. Najveca neistina je da na turnirima u turnirima u Cg, Bojan je osvojio nagradu i zlato na velikom terenu Trofeja Podgorice prosle godine nagradu strijelca na dadexu 2016 i na Cross turniru 2017 nagradu najbolji igrac mne kupa 2015 i dadex turnira 2015 i strijelca i igraca lige 2015. Takodje sa Zvezdom dva zlata ali sa njihovim takmicarima i on je jedini kamp na koji je bio Partizana a u Zvezdi Dinamu Atalanti sve placeno i u takmicarima. Glasovima drugih kapitenna i trenera sa cak 84 je poklopio svako slovo o njemu a trecim pozivom Zvezde potvrdio klasu i ide ubrzo bas kao i u Italiji i zato mediji pisu jer dijete postize rezultate.Jedino je tacno svako moze igrati djetic ligu ali svako ne mize igrati u Zvezdinim Atalantinim takmicarima …i postizati onakve evrogolove i to u maloj skoli fudbala 2015 pa sada kriz i njegove pobjede dosla na najvecu.

 3. Kalco je prvi na tabeli u jesenjem dijelu u obije generacije 2005 i 2006 . A Bojanu svi putevi placeni u Njemackoj Italiji i sa Zvezdom i to govori koliko se cijeni. Ovdje je Kalco bio osvajac titule 2015 a Bojan proglasen za igraca i strijelca generacije. Ove 2017 Kalco je trenutno prvi u oba godista za kija in igra i Bojan je dao 72 gola. Najveca neistina je da na turnirima u Cg Bojan bio los .Bojan je bas tu pokazao pravo.lice i osvajao nagrade iako su neke ekipe imale bolje sastave on ih je svojim kvalitetom nadigrao . Bojan je osvojio nagradu i zlato na velikom terenu Trofeja Podgorice. Prosle godine nagradu strijelca na dadexu 2016 i na Cross turniru 2017 nagradu .Najbolji igrac Mne kupa 2015 i Dadex turnira 2015 i najboljeg strijelca i igraca lige 2015. Takodje sa Zvezdom dva zlata ali sa njihovim takmicarima a ne u kampu i on je jedini kamp na koji je bio Partizana i to njih 5 da bi se dokazao i tu ga je menadzerska agencija prepoznala i napravila saradnju za dest narednih godina a on se tretira kao jedan od najvecih talenata regiona sa ogromnim potencijalima a u Zvezdi ,Dinamu, Atalanti sve placeno i u takmicarima tih klubova. Glasovima drugih kapitena i trenera sa cak 84 je osvojio priznanje zvanicno igrac godine u proglasenju Fscg i poklopio svako slovo o njemu a trecim pozivom Zvezde potvrdio klasu i ide ubrzo bas kao i u Italiji i zato mediji pisu jer dijete postize rezultate.Jedino je tacno svako moze igrati djetic ligu, ali svako ne moze igrati u Zvezdinim Atalantinim takmicarima …i postizati onakve evrogolove i to u maloj skoli fudbala 2015 pa sada kroz i njegove pobjede dosla na najvecu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *