AKCIJA POLICIJE: Kod mladića pronašli pištolje, municiju, fantomku… - Volim Podgoricu

AKCIJA POLICIJE: Kod mladića pronašli pištolje, municiju, fantomku…

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su sinoć, koordiniranom i planskom akcijom izvršili pregled putničkog motornog vozila u kojem su se nalazila dva lica a kojom prilikom su pronašli i oduzeli oružje i municiju u ilegalnom posjedu, navode iz Uprave policije.

Naime, službenici CB Herceg Novi su, sprovodeći planske aktivnosti na otkrivanju i sprječavanju posjedovanja oružja u ilegalnom posjedu građana, 09. februara 2017. godine oko 21,00 čas, u naselju Igalo zaustavili pmv marke „VW Golf VI“, hercegnovskih registarskih oznaka. Vozilom je upravljao V.M. (25), dok se kao suvozač u vozilu nalazio Lj.S. (24), oba iz Herceg Novog. Tom prilikom izvršen je pregled lica i vozila, gdje su policijski službenici pronašli i oduzeli:

• pištolj marke ,,Astra” model 4000, cal. 9mm,
• ručno izrađeno vatreno oružje tzv. hemijska pištolj,
• 48 komada municije cal. 22mm, i
• podkapu, tzv. fantomku crne boje.

Oružje, municija i predmeti pronađeni pregledom lica i vozila su privremeno oduzeti.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, koji je naložio da se oduzeto oružje, municija i podkapa upute Forenzičkom centru radi vještačenja, nakon čega će se izjasniti o pravnoj kvalifikaciji događaja, zaključuju iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com