UHAPŠEN PODGORIČANIN: Krao i oluke sa Centralne banke? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Krao i oluke sa Centralne banke?

Podgorička policija uhapsila maloljetnog sugrađanina C.S. (17) koji je osumnjičen da je od početka februara u glavnom gradu počinio šest teških krađa.

-C.S. je, sumnja se, teške krađe počinio tokom večernjih časova kada su objekti, u koje je provaljivao upotrebom fizičke snage i podesnih sredstava, bili zatvoreni, saopšteno je iz Uprave policije.

On je, kako se sumnja, 1. februara provalio u objekat Gradske knjižare na Trgu nezavisnosti, odakle je iz bifea tog objekta uzeo alkoholno piće i dio inventara. C.S. je tri dana kasnije, 4. februara, sumnja se, iz ugostiteljskog objekta „Kafanica“, u ulici Bratstva i jedinstva, otuđio 400 eura pazara.

-Sumnja se da je on i 8. februara iz fotokopirnice „Monegraf“, u Hercegovačkoj ulici, otuđio manji dio inventara. Istog dana je, sumnja se, iz prodavnice kozmetičke opreme „Depilir“, u Karađorđevoj ulici, nakon premetačine, otuđio 80 eura pazara, kaže se u saopštenju.

 

C.S. je, 12. februara, kako se sumnja, iz ugostiteljskog objekta „Coco bar“ na Rimskom trgu, otuđio lap top i skupocjeno alkoholno piće.

-Takođe se sumnja i da je C.S, 14. februara, sa objekta Centralne banke u centru grada skinuo oluke i otuđio jedan njihov dio. Službenici CB Podgorica su, radeći na rasvjetljavanju ovih događaja, 18. februara došli do podataka koji su ukazali na sumnju da je C.S. počinio navedene teške krađe. On je potom pronađen i lišen slobode“, kazali su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvlifikovao krivična djela. C.S. je tužiocu sproveden uz krivičnu prijavu, zbog osnovane sumnje da je počinio šest krivičnih djela teška krađa.

-Tužilac je za njega, nakon saslušanja, odredio zadržavanje u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici. C.S. je priveden sudiji za istragu, a sudija je potom za njega donio rješenje o određivanju pritvora u trajanju do 30 dana nakon čega je on upućen u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili dio otuđenih stvari i predmeta.

1 komentar

  1. I’d have to seek advice from you here. Which isn’t some thing Which i do! I like reading an article that should get people to believe. Also, thank you for allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com