DRUGI PUT U DEVET DANA: Opljačkana kladionica - Volim Podgoricu

DRUGI PUT U DEVET DANA: Opljačkana kladionica

Kladionica lutrije Crne Gore u strogom centru grada, opljačkana je tokom noći, drugi put u zadnjih devet dana. Iz policije nijesu saopštili više detalja o novoj pljački budući da je istraga u toku. Prema saznanjima Vijesti, ulazna vrata na kladionici, obijena su pajserom.

Prije devet dana, razbojnik kome su inspektori u međuvremenu utvrdili identitet, uz prijetnju nožem od radnice lutrije uzeo je tri hiljade eura. Objekat je obezbijeđen video nadzorom a kamere su snimile razbojnika koji nije imao masku na licu.

On je prethodno kockao na aparatima i iz izuzetog video materijala, može se zaključiti da je izgubio određenu svotu novca. Preliminarni rezultati istrage pokazali su da pljačkaš nije iz Ulcinja niti sa teritorije Crne Gore.

 (Vijesti)

1 komentar

  1. Wonderful goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too magnificent. I actually like what you’ve acquired here, certainly like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is really a tremendous site.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com