OVI PODGORIČANI DANAS BEZ STRUJE - Volim Podgoricu

OVI PODGORIČANI DANAS BEZ STRUJE

Nova elektronska brojila, od ponedjeljka 20. februara do petka 24. februara, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

 

Bar 20.02-24.02

– Polje

– Čeluga

– Miljanov most

 

Herceg Novi 20.02-24.02

– Kumbor 2

– Kampovi „Boka“, „Jadran“, „Dunav“, „Galeb“, „Bosna“ i „Šumadija“

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja ktričnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

Podgorica

– Zbog planiranih radova u trafostanici Blok 30/3, u petak 24. februara, u terminu od 9:30 do 12  sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio  Bloka 30 u ulici 27. Marta.

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Podgorica, u petak 24. februara, u terminu od 8 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Velje Brdo i Donje Šume.

Berane

Zbog planiranih radova u trafostanici Dolac 6, u petak 24. februara, u terminu od 10 do 11:30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Dolac, Beranselo, Lužac, Buče, Vinicka, Rijeka Marsenića, Navotina, Trepča Šekular, Lubnice, Crni Vrh, Veliđe, Vuča, Glavaca, Kurikuće i Jelovica.

 

Rožaje

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Gornja Bašča, u petak 24. februara, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže.

Pljevlja

Zbog planiranih radova na dalekovodu, u petak 24. februara, u terminu od 9 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja sela Kalušići, Grevo, Mrzovići, Rabitlje, Zenica, Zabrđe, Šumani, Borovica, Podrogatac, Pauče, Ljuća, Vrbica, Kruševo, Kakmuže, Lađana, Dragaši.

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com