ĐURĐEVIĆ ISPRAVIO SUDIJSKU NEPRAVDU Partizan do boda u derbiju protiv Zvezde u 87. minutu - Volim Podgoricu

ĐURĐEVIĆ ISPRAVIO SUDIJSKU NEPRAVDU Partizan do boda u derbiju protiv Zvezde u 87. minutu

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana remizirali su 1:1 (1:0) u 153. vječitom derbiju odigranom u okviru 24. kola Superlige na stadionu “Rajko Mitić”.

Crno-beli su do izjednačenja došli u 87. minutu golom Uroša Đurđevića, koji je tako ispravio nepravdu.

Glavni sudija Majo Vujović priznao je u 34. minutu gol Gejlora Kange, kojim je Zvezda povela, iako je prije toga lopta napustila granice terena. Ruiz je tada loptu, koja je prešla gol-aut liniju, vratio u srce Partizanovog šesnaesterca, gde je Boaći asistirao za neumoljivog Kangu.

Osim toga aktuelni šampion je samo još jednom zaprijetio crno-belom golmanu Filipu Kljajiću, u 18. minutu kada je Džon Ruiz tukao kao iz topa, ali pored stative.

U Partizanu žale za šansama Leonarda, Ostojića, Đurđevića…

Ipak, Đurđević je u 87. minutu odlično reagovao na petercu posle centaršuta Miroslava Vulićevića i doneo crno-belima izjednačenje i bod.

Situacija na vrhu tabele ostala je nepromijenjena: Crvena zvezda i dalje bježi Partizanu šest bodova (61-55). Međutim, Vojvodina je sada prišla crno-belima na samo bod (54), a već u srijedu slijedi novi derbi, jer aktuelni šampion gostuje na “Karađorđu”.

Nikolić: Nisma zadovoljan bodom

“Derbi utakmice nisu nikada lijepe. U poslednjih pola sata smo ih baš pritisli. Situacija kod Zvezdinog gola bila je od mene daleko, ali ako je ta lopta bila u autu ovaj gol bi bio dovoljan za pobjedu. Nisam zadovoljan remijem”, poručio je trener Partizana Marko Nikolić za TV Arenu sport.

Božović: Važno je da nismo izgubili

“Mnogo teška utakmica sa mnogo borbe i grešaka. Mislim da je rezultat realan. Boaći nas je poremetio sa povredom, ali u prvom poluvremenu smo dobro odigrali. U nastavku je Partizan bio bolji. Nismo zadovoljni bodom, ali je za nas njavažnije da nismo izgubili. Nastavljamo da se spremamo za Vojvodinu”, rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

(Kurir.sport)

 

1 komentar

  1. I'm just commenting to make you understand what a beneficial encounter my friend's girl enjoyed visiting your web site. She figured out a wide variety of details, which include how it is like to possess a great helping mood to make most people with no trouble know precisely various tortuous matters. You undoubtedly exceeded visitors’ desires. I appreciate you for delivering those powerful, safe, informative and as well as unique tips about this topic to Kate.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com