NEODLUČNI STE? Kako odabrati pravi poklon za 8. mart? - Volim Podgoricu

NEODLUČNI STE? Kako odabrati pravi poklon za 8. mart?

Cvijeće, skupa večera, kozmetika, nakit, slatkiši… Ovo su najčešći pokloni koji muškarcima padaju na um kada je potrebno obradovati dame za 8. mart, ali da li su ti pokloni zaista oni pravi?

Iako će vam žene reći kako vam ne zamjeraju ako im ništa ne poklonite za 8. mart, jednostavno pažnja koju im darujete i na taj dan biće posebna za njih.

Neka istraživanja pokazala su da veoma mali broj muškaraca svoju ljepšu polovinu obraduje poklonom. Među njima većina je onih koji damama u svom okruženju poklone cvijeće, što baš i nije poklon koji će ih najviše usrećiti, prenose Novosti.

Nadalje, navodi se da bi ženama trebalo darivati stvari koje odgovaraju njihovim karakterima i zanimanju, pa tako poslovnoj ženi treba poklanjati praktične stvari i tehničke sitnice, domaćicama neke stvari namijenjene kućanstvu, mlađim damama stvari koje su u trendu, a starijim cvijeće u saksiji ili šal.

Za one s malo dubljim džepom dijamanti su odličan izbor, jer su u jednoj anketi proglašeni “tihom patnjom” najvećeg procenta dama. Naime, čak 42 odsto žena mašta o tome da joj muškarac pokloni dijamantski prsten ili naušnice.

Takođe, astrolozi tvrde da je prilikom odabira poklona veoma važan horoskopski znak, pa će se tako žena u znaku Ovna obradovati preparatu za njegu kose, kaišu ili kožnoj torbici. Dame u znaku Raka više se raduju dnevniku sa romantičnim napisom, one u znaku Bika vole svilenu posteljinu ili narukvicu s kristalima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com