“Oni koji bestidno izdaju CG danas ponosno govore o tome” - Volim Podgoricu

“Oni koji bestidno izdaju CG danas ponosno govore o tome”

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je večeras na završnoj konvenciji ove partije u Nikšiću da opozicija ne bi imala promil šanse i da je to jedini razlog zbog kojeg ne učestvuju na izborima, a takođe je optužio i Demokratski front (DF) kao i ostatak opozicije za bestidnu izdaju.

“U svakom društvu i vremenu je bilo izdaja, čak i u Crnoj Gori. U tim vremenima izdajnici su uvijek bili osuđivani od nesumnjivog i časnog dijela stanovništva naše države. Oni koji danas bestidno izdaju Crnu Goru odvažili su se da otvoreno i ponosno govore o izdaji crnogorskih interesa. Isti ti ljudi danas dobro plaćeni pokušavaju da ospore pravo Crne Gore na slobodnu budućnost”, ocijenio je on.

Đukanović konstatuje da DF to radi na krajnje brutalan i izdajnički način.

“Riječ ovdje nije samo o DF-u već i o samozvanoj građanskoj opoziciji koja još licemjernije i opasnije pomaže DF-u u tom opakom naumu. Pokušavaju pri tome da prevare sve  čak i evropske sagovornike”, kazao je on.

Kako je dodao Đukanović, opozicija neučestvovanjem na izborima nastavlja sa kontuiranom destrukcijom države Crne Gore.

“Mijenjaju forme ali kontinuitet podrivanja naše države se nastavio. Jedna forma je bila što su uradili u kampanji uoči parlamentarnih izbora kada su prljavim i ilegalnim  novcem i podrškom i kupovinom medija pokušali da ostavre svoju dominaciju. Druga forma je ono što su pokušali da urade 16. Oktobra naveče kada se nijesu libili terorizma i ubistava samo da se dokopaju vlasti u Crnoj Gori. Ali, to je njihov nedosanjani san“, poručio je on.

Prema njegovim riječima, treća forma je bojkot izbora čime žele da stvore utisak beznađa i haosa.

„Žele da pošalju poruku našim međunarodnim partnerima da je Crna Gora nestabilna zemlja i da joj zbog toga nije mjesto u društvu razvijenih zemalja. To rade za tuđi interes. Naš odgovor na to je „Koga nema bez njega se može“, poručio je Đukanović.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com