RAZBOJNICI BORAVILI U SITI KVARTU: Na meti bile pošta, kladionica, prodavnice satova - Volim Podgoricu

RAZBOJNICI BORAVILI U SITI KVARTU: Na meti bile pošta, kladionica, prodavnice satova

Dvojica Beograđana Milan Brkić (19) i Filip Marjanović (18), koji su prekjuče uhapšeni nakon razbojničke pljačke u Prvoj banci u Beranama, u Crnu Goru su ušli 14. februara i od tada su, kako se sumnja, u glavnom gradu počinili četiri razbojništva i jedno razbojništvo u pokušaju.

Na te okolnosti njih su, nakon hapšenja, saslušali inspektori podgoričkog Centra bezbjednosti, nezvanično saznaju Dnevne novine.

Dvojica osumnjičenih mladića su, kako se sumnja, po dolasku u Podgoricu, boravili u Siti kvartu.

Navodno su imali saučesnika za tipovanje objekata koje bi oni kasnije pljačkali. Tako su se na njihovoj meti minulih mjesec dana našle kladionica, pošta i prodavnice satova, što im je krivičnom prijavom stavljeno na teret.

Otkiveni su kada su, prije dva dana, maskirani fantomkama i naoružani pištoljem, upali u filijalu Prve banke u Beranama, odakle su odnijeli veću sumu novca.

Iz policije su tada saopštili da je jedan razbojnik, uz prijetnju pištoljem, prvo primorao dva zaposlena u banci da legnu na pod a zatim je drugi pištoljem, primorao trećeg zaposlenog da mu iz sefa preda novac, ispalivši pritom jedan hitac uvis kako bi ih zastrašio.

Nakon krađe novca, razbojnici su izletjeli iz banke i pobjegli u nepoznatom pravcu taksi vozilom.

Oba osumnjičena uhapšena su u Rožajama i to za manje od sat vremena nakon razbojništva u kojem su, kako se sumnja, ukrali oko 150.000 eura koje su nađene kod njih.

(Dnevne novine)

1 komentar

  1. Namjesteni scenario.. Opet se vidi iz aviona ljudi! Platili nekim lokalnim nesrecnicima da glume pljacku, da bi se kao vidjelo kako policija brzo reaguje i radi… A u stvari svi znako kako radi i sta rade , takozvani cuvari reda – a pravilnije bi bilo da ih zovemo – cuvari DPSa! Jad i bijeda, eto to su funkcioneri DPS sa ovakvim nacinom vodjena drzave i laganja i varanja svojih gradjana.. Nece to na srecu da im se zavrsi, a ne ne nikako!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com