IZGORIO AUTOMOBIL MILUTINA ĐUKANOVIĆA - Volim Podgoricu

IZGORIO AUTOMOBIL MILUTINA ĐUKANOVIĆA

Automobil “škoda rapid”, vlasnika Milutina Đukanovića, poslanika Demokratskog fronta (DF), izgorio je sinoć u požaru, ispred zgrade u Ulici Peka Pavlovića, gdje Đukanović stanuje, piše Portal Onogošt.

U požaru je oštećen prednji dio automobila, i jedan dio ispod haube, ali je brzom reakcijom nikšićkih vatrogasaca  spriječeno dalje širenje požara.

Policija je obavila uviđaj, a nakon što se završi vještačenje znaće se da li je požar podmetnut ili su u pitanju instalacije.

FOTO: Onogost.me

Nikšić: Utvrđuju se sve okolnosti nastanka požara na vozilu poslanika Skupštine Crne Gre

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Dežurne službe Centra bezbjednosti Nikšić su od strane građana, sinoć 17. Marta 2017. godine oko 23,30 časova, obaviješteni telefonskim putem da je u ulici Peka Pavlovića u Nikšiću došlo do pozara na jednom od vozila koji je prethodno lokalizovan od strane Vatrogasne jedinice Nikšić.

Naime, policijski službenici su odmah po dobijenom obavještenju o nastalom požaru izašli na mjestu događaja, kojom prilikom je utvrđeno da se radi o pmv marke ,,Škoda rapid” podgoričkih registarskih oznaka, koje koristi M.Đ. poslanik Skupštine Crne Gore, kažu iz Uprave policije.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u  Nikšiću, koji je naložio da službenici CB Nikšić izvrše uviđaj uz prisustvo vještaka za požare, eksplozije i havarije, u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je požar nastao.

Prilikom vršenja uviđaja konstatovano je da su na vozilu nastala oštećenja u predjelu prednje maske, kao i farova, a sa vozila, kao i zemlje ispod vozila su izuzeti tragovi  koji će biti predmet daljih vještačenja tokom kojih će se utvrditi da li je riječ o samozapaljenju ili je požar podmetnut.

Službenici CB Nikšić su odmah po dobijenom obavještenju da je došlo do požara uzeli izjavu u svojstvu građanina od M.Đ, kao i od lica koja su u vrijeme nastanka požara bili u blizini lica mjesta.

U cilju utvrdjivanja okolnosti pod kojima je požar nastao, službenici CB Nikšić vrše pretragu užeg i šireg lica mjesta događaja i preduzimaju druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kazali su iz Uprave policije.

1 komentar

  1. Ha ha ha skoda…nije znao kako ce novo auto sto je dobio od rusa prijavit pa ce ovako .

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com