Početna » NOVOSTI » Hronika » UŽAS: Bacili psa sa 5. sprata! Samo se čuo strašan urlik…
FOTO: Ilustracija

UŽAS: Bacili psa sa 5. sprata! Samo se čuo strašan urlik…

U naselju Mileva Marić Ajnštajn, u Bloku 72 na Novom Beogradu, radnici na gradilištu bacili su psa sa petog sprata, odnosno sa otprilike 15 metara visine, nakon čega je uginuo.

“Oko podneva čuli smo strašan urlik psa, i kroz prozor smo vidjeli kako pada sa petog sprata. Baš je bilo potresno”, ispričala nam je Iva, svjedok ovog užasnog postupka.

Kako navodi, urlik nesrećnog psa bio je toliki da su ljudi iz zgrade preko puta gradilišta izašli na prozore. Pas je pao, hodao otprilike oko 50 metara i uginuo, priča Iva koja je sve to posmatrala s prozora.

Na sreću, neko od savjesnih građana pozvao je policiju, a više njih je izašlo i dalo izjavu. Jedan od stanara zgrade u komšiluku ispričao nam je da je pas pao na šut, vjerovatno na glavu.

Kaže da je, čim je ugledao šta se desilo, sišao ispred zgrade, a da je i policija ubrzo došla. “Dao sam izjavu, bila su tu još dva, tri momka, uzeli su nam podatke”. I on je ispričao isto – čuo je urlik psa, pogledao kroz prozor i video kako pada, a na gornjim spratovima stajali su radnici – jedan ili dva.

Kako nam je prenio, policija je uzela i izjavu jedne osobe za koju pretpostavlja da je iz obezbeđenja na gradilištu, a koji je naveo da nije dobro vidio šta se dešavalo, ali je postupak osudio.

Niko nije primjetio da su radnici dali izjave, niti su ih vidjeli u blizini dok je policija razgovarala sa stanarima.

Check Also

SRAMNO: Poslali 34 radnika na ODMOR a onda im rekli da se NE VRAĆAJU i da nema para za plate!

Hotel “Queen of Montenegro” uskratio je pravo na rad za 34 radnika, koja su poslata ...

UŽAS: U Baru nađen pas u kontejneru

Aktivista za prava životinja Agron Žabelji u kontejneru u Baru je pronašao teško povrijeđenog psa, koji je ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *