PODGORICA: Đaci pušili travu u dvorištu škole - Volim Podgoricu

PODGORICA: Đaci pušili travu u dvorištu škole

Policija je, kontrolom lokacija u blizini škola u Podgorici, kod četiri maloljetnika pronašla marihuanu, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, kod ovih maloljetnika pronađena su ukupno četiri manja pakovanja marihuana, kao i tri ručno pravljene cigarete, tzv. džointe, sa sadržajem opojne droge marihuana.

“24.febraura ove godine, u konzimaranju marihuane u dvorištu srednje škole zatečena su dva maloljetnika, oba stara 17 godina. Kod njih su pronađena tri pakovanja sa marihuanom i tri džointa. Inspektori su danas u dvorištu srednje škole zatekli dva maloljetna lica, stara 17 godina, sa jednim pakovanjem marihuana”, navode iz policije.

Inspektori su uzeli izjeve od ova četiri maloljetnika, u prisustvu roditelja, a razgovarali su i sa samim roditeljima.

O događajima je obaviješten nadležni državni tužilac za maloljetnike koji se izjasnio da u konkretnim događajima, odnosno u radnjama kontrolisanih maloljetnika, ne postoje elementi bića krivičnog djela.

“Protiv dva maloljetnika kod kojih su nađena tri pakovanja marihuane i tri džointa će Sudu za prekršaje biti podnijeta odgovarajuća prekršajna prijava, dok će dvojici maloljetnika kod kojih je nađeno jedno pakovanje marihuane biti izrečena mjera upozorenja”, kažu iz policije.

Službenici ovog Odsjeka će i dalje preduzimati mjere i radnje koje se odnose na kontrolu maloljetnih lica, kao i lica koja se kreću u blizini školskih ustanova, a za koja bude postojala indicija ili sumnja da se mogu dovesti u vezu sa zloupotrebom ili prodajom opojnih droga.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com