POLJACI PORUČILI: “Crna Gora nam je najteži rival u grupi” - Volim Podgoricu

POLJACI PORUČILI: “Crna Gora nam je najteži rival u grupi”

Poljaci su juče odradili još jedan trening u svom centru “Zvar” u okolini Varvaše, a nešto prije toga sa novinarima su se družili Hubert Maloviejski, asistent selektora Adama Navalke, kao i štoper Legije Mihal Pazdan.

Poljski predstavnici sedme sile i dalje su uporno potencirali priču o mogućoj vatrenoj atmosferi pod Goricom, ali Maloviejski i Pazdan na to nisu mnogo obraćali pažnju. U glavi im je samo teren i super važna utakmica sa Crnom Gorom u nedjelju veče.

“Crna Gora nije mnogo promijenila stil igre u odnosu na ranije kvalifikacije” smatra Maloviejski. “I dalje ih odlikuje velika želja, a uz to su veoma tehnički i fizički jaki. Smatram da nas čeka duel sa najtežim rivalom u našoj grupi”.

Navalkin pomoćnik smatra da su naši momci posebno motivisani kada igraju u dresu sa državnim grbom.

“Imaju dvojicu sjajnih igrača iz španske lige Stefana Savića i Stevana Jovetića, a svi ostali mnogo bolje partije pružaju kada igraju za reprezentaciju nego kada nastupaju za svoje klubove”, dodao je Maloviejski.

Bez obzira što je biranim riječima pričao o “sokolovima”, Maloviejski je podvukao…

“Ako me pitate da li moramo da pobijedimo u Podgorici, onda ću vam reći da moramo. Kao lideri grupe i tim koji je visoko plasiran na FIFA rang listi tako moramo da razmišljamo”, nema dilemu Maloviejski.

“Uostalom, trijumfom bismo otvorili put ka Svjetskom prvenstvu”.

S druge strane, štoper Legije iz Varvaše (tima koji je ove sezone igrao u grupnoj fazi Lige šampiona), poput Roberta Levandovskog više razmišlja o igri svog tima…

“Mislim da ne treba puno da se bavimo manama i prednostima našeg rivala”, jasan je Pazdan. ”

Posebna motivacija nam nikad nije potrebna kada igramo za nacionalni tim”.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com